Antena Căutare

VIDEO! Revenirea Spaniei in amicalul cu Chile, umbrita de o incaierare de final

La doar cateva saptamani dupa ce s-au incaierat in SuperCupa Spaniei, o parte a jucatorilor de la FC Barcelona si Real Madrid au fost implicati intr-o noua bataie la final de meci. De aceasta data insa fotbalistii rivali din La Liga s-au unit sub steagul Spaniei si au stricat finalul unei reveniri de exceptie in partida amicala cu Chile.

Mauricio Isla si Eduardo Vargas au uimit Spania marcand rapid pentru Chile, pe fondul unei atmosfere de carnaval realizata de spectatorii chilieni pe terenul elvetienilor de la St Gallen. Introdus la pauza, Andres Iniesta a inspirat revenirea Spaniei inscriind un gol si pasand decisiv pentru Fabregas.

Fostul jucator de la Arsenal a ratat apoi un penalty, insa mingea respinsa de Claudio Bravo a fost reluata in plasa portii tot de micutul mijlocas. Reluarile televiziunii au aratat ca penalty-ul nu ar fi trebuit acordat.

A urmat o incaierare in care au fost implicati aproape toti jucatorii, inclusiv cei de pe bancile de rezerve. Iar tonul a fost dat in mod incredibil de Arbeloa, cel care plonjase in careu pacalind arbitrul sa acorde penalty.



sursa: antena 3

foto: antena3

Adrian Mutu, "dubla" pentru Cesena intr-un meci amical... Laurent Blanc: "Am progresat mult"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x