Antena Căutare

VIDEO! Steaua a umilit Farul la rugby

Steaua i-a dat clasa Farului la rugby, in direct la GSPTV! I-a batut pe constanteni cu 38 la 18 intr-un meci pe care l-a condus non-stop! Steaua e pe 2 in campionat, iar Farul pe 3 si sunt sanse mari ca ele sa intalneasca intr-una dintre semifinalele campionatului!

Stelistii au condus de la cap la coada meciul. Primul eseu l-au dat in minutul 6 si a fost semnat de Nere. Jucatorii s-au incins putin, dar noroc cu arbitrul, care le-a atras atentia capitanilor.

Farul s-a apropiat mai mult de Steaua la inceputul partii secunde. Iar in minutul 59, scorul era 21 la 18 pentru rugbistii lui Marin Mot. Furia ros-albastra s-a dezlantuit pe final.

Patrascu a transformat toate loviturile de pedeapsa si a inscris ultimul din cele 4 eseuri ale Stelei. Steaua a batut pe Farul cu 38-18 si sunt sanse mari sa se reintalneasca si in semifinalele campionatului. In cealalta, liderul Baia Mare se va bate cu locul 4, Timisoara.



Foto: Intact Images

VIDEO! Copos se vaieta din nou de bani... VIDEO! Monopol pe podium la Raliul Bacaului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x