Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

VIDEO: Steaua câştigă derby-ul cu CFR Cluj şi bifează maximum de puncte după trei etape! Vezi super golul lui Tănase

Unicul gol al partidei a fost semnat de Cristi Tănase, care l-a învins pe Mario Felgueiras, în minutul 16, cu o execuţie de generic

Unicul gol al partidei a fost semnat de Cristi Tănase, care l-a învins pe Mario Felgueiras, în minutul 16, cu o execuţie de generic

Gâlcă îi calcă pe urme lui Reghecampf, iar după trei etape steliştii acumulează maximum de puncte, exact ca la debutul fostului tehnician, de acum două sezoane. Trei victorii, calificare în PlayOff-ul Ligii Campionilor şi rezolvarea transferurilor cerute insistent atât de antrenor, cât şi de suporteri.

În timp ce Chipciu şi compania se luptau, în Gruia, cu fotbaliştii lui Miriuţă, Valeriu Argăseală perfecta mutarea lui Breeveld şi bătea palma cu Botev pentru aducerea lui Hamza.

Dar până atunci, roş-albaştrii aveau nevoie de-un succes la Cluj, iar Gâlcă n-a mai făcut experimente şi a trimis în teren tot ce-a avut mai bun la dispoziţie. Iar asta s-a văzut, steliştii controlând clar debutul de meci şi deschizând scorul, după o faza superbă a lui Cristi Tănase.

Înainte de pauză, clujenii primeau o nouă lovitură. Negruţ îşi opreşte crampoanele în abdomenul lui Arlauskis. Haţegan arată ROŞU, dar CFR-ul nu se predă. Miriuţă schimbă din mers, iar gazdele arată mult mai bine în partea secundă, atunci când doar impreciziile lui Florin Costea şi Tade au făcut ca scorul să rămână în favoarea trupei lui Gâlcă.

Recomandari