Antena Căutare

VIDEO: Tim, ursul microbist! Imaginile din Rusia care fac senzație pe internet

De-a lungul timpului, în fotbal am văzut fel și fel de moduri prin care se poate da lovitura de start a unui meci. Am văzut legende pe stadion, fie ele din fotbal sau alte sporturi, am văzut personalități din cinematografie sau chiar oameni coborâți cu parașuta. Nu am văzut însă niciodată un animal în acest rol. Până de curând. În Rusia.

Meciul de liga a treia rusă dintre Mashuk-KMV și Angusht face înconjurul lumii. Nu pentru spectacolul deosebit oferit, ci pentru momentul din startul său. Un urs foarte bine dresat, pe nume Tim, a făcut spectacol pe arena din Rusia, fiind cel care a dat ”lovitura de start” a meciului.

Foarte bine dresat pentru acest moment, Tim a oferit arbitrului mingea de start a partidei, după care a făcut deliciul fanilor cu mișcările sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate pentru gazdele de la Mashuk-KMV, evoluția scenică a lui Tim nu a fost de ajutor, cei de la Angusht impunându-se cu scorul de 3-0.

FOTO: PSG se distra cu Monaco, Neymar se distra cu ... Ce făcea starul brazilian în timp ce colegii săi câștigau titlul ... OFICIAL: Legendele Barcelonei vin în România pentru un amical de gală cu ”Generația de Aur” a lui Hagi și Popescu. Unde ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x