Căutare Live

Vieira: "City nu e lasata sa ia campionatul"

Oficialul cetatenilor a acuzat dur arbitrajul din Premiere League intr-un interviu acordat vineri unui cunoscut post de televiziune.

Manchester City pierde teren fata de United in Anglia, iar Patrick Vieira crede ca acest lucru nu este intamplator. Oficialul gruparii conduse de Roberto Mancini crede ca actualul lider din Premiere League nu este lasat de arbitrii sa ia titlul.

"Nu vreau sa spun ca toata lumea e impotriva lui City, dar cand vad ultimele decizii, nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva e o problema. Cred ca lumea nu vrea ca cel mai bun sa castige Premiere League. Am sentimentul ca absolut orice ar face City, se amplifica si jucatorii nostrii sunt pedepsiti mai rau decat ai celorlalte echipe. Facem tot ce putem pentru a castiga campionatul si acceptam sanctiunile. Dar cand vedem ca celelalte echipe sunt iertate, avem un sentiment de frustrare" a declarat fostul capitan al Frantei pentru ESPN.

Foto: mcfc.co.uk

FC Vaslui se intareste cu un fost rapidist... Wolfsburg - Freiburg 3-2 / Magath, la prima victorie in 3 meciuri...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri