Antena Căutare

Wesley Lopes, amendat si trimis la echipa a doua a clubului FC Vaslui

Refuzul lui Wesley Lopes, atacantul brazilian al lui FC Vaslui, de a juca in meciul cu Gaz Metan Medias s-a lasat cu o pedeapsa drastica pentru fotbalist. Conducerea clubului moldovean l-a amendat si, totodata, l-a trimis la echipa a doua pe motiv de indisciplina.

"Din cauza atitudinii total neprofesioniste a jucatorului Wesley Lopes Da Silva, conducerea FC Vaslui a decis ca fotbalistul sa fie trimis la echipa a doua si, totodata, sa fie penalizat cu 25% din salariu. Hotarirea a fost luata ca urmare a faptului ca jucatorul a refuzat sa joace in meciul cu Gaz Metan Medias, amenintind ca nici in partidele viitoare nu va evolua daca nu-i sint indeplinite cerintele de marire ale salariului"


Wesley a refuzat sa joace in ultima partida de campionat din pentru ca nu i-a fost acceptata cererea de a i se mari salariul. La finalul partidei de la Medias finantatorul Adrian Porumboiu l-a facut nesimtit pe Wesley, care a reactionat imediat: "nu este barbat daca nu are curaj sa-mi spuna in fata" si ca "nu s-a tinut de cuvant! Mi-a promis atunci cand am semnat contractul ca ma lasa se plec daca voi avea o oferta avantajoasa"

Oficialii moldoveni sustin ca nu au primit nicio oferta pentru jucatorul brazilian: "Asa-zisa oferta de la Al-Wasl a fost facuta de un impresar, iar clubul arab nu a discutat si nu a purtat corespondente directe cu FC Vaslui. Mai mult, fiind contactati de conducerea clubului vasluian oficialii Al-Wasl si-au declinat interesul pentru jucator. Conducerea FC Vaslui face totusi precizarea ca' in cazul unei oferte serioase si avantajoase' ar fi fost dispusa sa-l cedeze pe brazilianul Wesley Lopes", arata comunicatul dat de FC Vaslui.

Universitatea Craiova risca sa piarda la masa verde partida cu Gaz Metan... Victor Hanescu, calificat in turul doi la Acapulco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x