Antena Căutare

Zapada de pe gazonul Arenei Nationale, curatata cu ajutorul detinutilor de la Penitenciarul Jilava

O suta de detinuti de la Penitenciarul Jilava au luat parte astazi la degajarea zapezii de pe gazonul Arenei Nationale, in vederea meciului tur , dintre Steaua – Twente, contand pentru 16-imile de finala ale Ligii Europa, informeaza Mediafax.

Alaturi de detinuti au mai participat si alte 50 de persoane angajate la stadion. Dupa indepartarea zapezii pe suprafata de joc a fost asezata o folie de plastic pentru a proteja gazonul.


Administratorii arenei au declarat ca la nivelul stratului de suport al gazonului temperatura este constanta la 16 grade, in timp ce suprafata de iarba are o temperatura de 14 grade. In cazul in care vremea o va permite, folia de plastic care protejeaza suprafata de joc va fi inlaturata in cursul zilei de joi.

De asemenea, scaunele tapitate de la tribuna 0 au fost curatate si acoperite cu o prelata, in timp ce zapada din restul stadionului a fost indepartata si transportata in afara Arenei Nationale.

Meciul dintre Steaua si Twente se va disputa pe 16 februarie, de la ora 22.05, pe "Arena Nationala" din Bucuresti.



foto: gsp.ro

Dinamovistii o ironizeaza pe Steaua... Meciul de rugby Romania - Ucraina, amanat din cauza viscolului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x