Antena Căutare

Tentativă de suicid la Bârlad: A vrut să se omoare, pentru că nu mai avea de băut

 Un bărbat a vrut să se sinucidă, pentru că nu mai avea de băut. Incidentul a avut loc în fața Primăriei Bârlad.

Tentativă de suicid la Bârlad:  A vrut să se omoare, pentru că nu mai avea de băut
Pompieri

Bărbatul a încercat să se arunce de la etajul patru al unui bloc. În cele din urmă a fost salvat de pompieri și dus la spital, unde a fost diagnosticat cu sevraj etalonic.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenție, după ce sora bărbatului a apelat numărul de urgență 112.

La sosirea echipajelor de pompieri, bărbatul se mai liniștise și intrase în casă, dar manifesta în continuare o stare de agitație.

"Persoana în cauză a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru a primi îngrijiri medicale”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Cei de la Compartimentul de Primiri Urgențe unde a ajuns bărbatul agitat l-au investigat, diagnosticat și internat.

„Bărbatul de 50 de ani a fost diagnosticat cu sevraj etanolic, tentativă de suicid, fiind internat pentru tratament de specialitate la secția Psihiatrie”, a precizat Daniela Borș, managerul spitalului.

Cu un simplu test online, oricine poate depista dacă este predispus la cancer, în mai puțin de 5 minute... Dublarea alocațiilor pentru copii se amână până în august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x