Antena Căutare

“Totul e permis”, în culise: Pe Cosmina Păsărin a luat-o amețeala pe planul înclinat

Proba preferată a Cosminei Păsărin, la “Totul e permis”, rămâne cea a planului înclinat la 22,5 grade, chiar dacă aceasta i-a creat o puternică senzație de disconfort.

Proba preferată a Cosminei Păsărin, la “Totul e permis”, rămâne cea a planului înclinat la 22,5 grade, chiar dacă aceasta i-a creat o puternică senzație de disconfort.

“La emisiune, de data asta, m-am simțit mai în elementul meu, mult mai relaxată decât data trecută. Iar proba planului înclinat rămâne, de departe, preferata mea, chiar dacă pe el am avut o senzație de vertij destul de puternică. Mi-ar plăcea să existe o emisiune care să se desfășoare exclusiv pe o suprafață înclinată! Și să o realizez eu!”, spune entuziasmată Cosmina.

O probă la care Cosmina Păsărin a râs foarte mult a fost cea intitulată Panică. Proba presupune ca fiecare dintre concurenți să continue o propoziție începută de prezentatorul Cosmin Seleși, dând mai departe colegului de alături un balon în interiorul căruia se afla o mică… bombă. Cine are ghinionul să-i explodeze balonul în brațe va fi eliminat.

“Ne-am amuzat teribil, pentru că acolo s-au spus o mulțime de aberații”, mai zice Cosmina. De exemplu, sub presiunea timpului și a bombei improvizate, aceasta a mărturisit că îi fug ochii după… soțul Lorei.

Cele două echipe care se confruntă duminică la “Totul e permis” sunt formate din Maria Buză (căpitan), Cosmina Păsărin, Jorge și Claudiu Bleonț, respectiv Cătălin Bordea (căpitan), Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Ana Odagiu.

“Totul e permis” se difuzează duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cel mai ciudat preot! A ţinut cea mai scurtă slujbă ca să ajungă la un meci de fotbal... Simona Gherghe, preferata telespectatorilor Acces Direct, lider de piaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x