Antena Căutare

Tragedie în sportul românesc! Un campion renumit de box, găsit fără suflare în mașină. Biletul de adio spune totul

Fostul campion național la box, Viorel Soroceanu, în vârstă de 63 ani, a fost găsit mort în mașina sa aflată într-o parcare din Iași.

Fostul campion național la box, Viorel Soroceanu, în vârstă de 63 ani, a fost găsit mort în mașina sa aflată într-o parcare din Iași.

Potrivit anchetatorilor, Viorel Soroceanu a fost găsit în maşină cu venele tăiate. Înainte de a-şi lua zilele, bărbatul a lăsat un mesaj de adio prin care îşi justifica gestul şi îi cerea iertare mamei sale pentru gestul fatal.

Gestul bărbatului a fost motivat de o afecţiune a ficatului de care suferea de mai mult timp. El a mai încercat să se sinucidă în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticat cu această maladie.

"A fost depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani. S-a dispus efectuarea necropsiei. Se derulează o anchetă pentru a se stabili cauzele decesului", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac.

Viorel Soroceanu a fost campion naţional de două ori în anii 70. Românul s-a confruntat în ring şi cu Howard Davis Jr, fost campionul mondial.

În august 2001, el a fost foarte mediatizat după ce și-a construit un monument funerar în formă de ring de box, potrivit Ziarul de Iași. Pe piatra funerară, antrenorul a trecut numele său, data nașterii, dar și data morții. Soroceanu estima atunci că va trăi 80 de ani.

Sărbătoare mare astăzi, 27 decembrie. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ştefan.... Imagini care vă pot afecta emoțional! Accident provocat de un șofer care a suferit o criză de epilepsie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x