Antena Căutare

Imagini greu de privit! Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un magazin

Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un magazin. Imagini video cu puternic impact emoțional

Un băiețel de 11 ani a fost bătut cu bestialitate după ce a fost prins furând niște mâncare, deși acesta explicase că îi era foame, deoarece acasă nu avea nici măcar "o tortilla cu sare".

Pe rețelele de socializare, a fost difuzat un videoclip în care copilul din Guatemala a fost bătut crunt pentru un presupus furt de hrană.
În imagini puteți vedea băiețeul, care plânge încontinuu, după ce a fost maltratat și chinuit de către o gașcă de bărbați necunoscută. Incidentul a avut loc în apropierea unui refugiu (terminal) de camioane din Guatemala.

Niște oameni cu suflet bun s-au oprit pentru a-l ajuta pe copilaș, dar Óscar Ordoñez López, în vârstă de 11 ani, plânge cu o suferință de neimaginat, în timp ce arată loviturile pe care le are pe spate, picioare și brațe.
Așa cum a explicat minorul, bătăile brutale i-au fost date de un grup de oameni numiți "Patroliții Terminalului", ca o pedeapsă pentru încercarea de a fura puțină mâncare.Băiatul a explicat că îi era foame, deoarece în casa lui nu există nici măcar "o tortilla cu sare".

După publicarea videoclipului, o echipă a Institutului pentru Drepturile Omului din Guatemala a căutat copilul pentru a-l duce la un spital și pentru a-i oferi toate îngrijirile medicale de care avea nevoie. Din imaginile următoare, este evidentă marcarea minorului pe viață și temerea lui de a mai lua contact cu oamenii.
În urma anchetei inițiate trebuie să determine dacă, pe lângă abuzul fizic, băiețelul a fost abuzat și exploatat sexual ", a spus Óscar Rodríguez, avocat pentru copii și adolescenți.

Revoltător este faptul că opinia din Guatemala a fost împărțită, deoarece mai multe persoane care au vizionat filmulețul trist în care apare băiețelul, spun că aceasta ,,este o modalitate bună de a pedepsi copiii și de a-i împiedica să devină criminali atunci când vor crește".

Imagini cu puternic impact emoțional:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Măsuri de urgență pentru Salvarea Planetei! Oamenii de știință vor să reducă puterea soarelui pentru a evita încălzirea... Grav accident pe centura Iașiului care s-a soldat cu 2 morți și un rănit. Un martor declară,,A intrat pe sensul meu de m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x