Antena Căutare

Un tată şi-a deszăpezit maşina, dar ce s-a întâmplat după pare desprins dintr-un film horror! "Poliţiştii au început să plângă!"

America e sub zăpadă! Nu e un titlu fantezist, ci realitatea care se aplică în aceste zile Statelor Unite ale Americii

Un tată şi-a deszăpezit maşina, dar ce s-a întâmplat după pare desprins dintr-un film horror! "Poliţiştii au început să plângă!"
Deszăpezirea maşinii | www.autofocus.ca

America e sub zăpadă! Nu e un titlu fantezist, ci realitatea care se aplică în aceste zile Statelor Unite ale Americii. Viscolul care a lovit zilele trecute coasta de est a Statelor Unite a provocat adevărate tragedii.

În oraşul New Jersey, o mama de 23 de ani şi copilul ei de doar un an au murit în maşină intoxicaţi cu monoxid de carbon în timp ce tatăl deszăpezea în jurul autovehiculului.
Sasha Bonilla împreună cu cei doi copii, o fetiţă de 3 ani şi un băieţel de 1 an, au urcat în maşină pentru a se încălzi în timp ce soţul ei curată de zăpadă în jurul maşinii fără să observe că s-a blocat ţeavă de eşapament a maşinii.

Când şi-a descoperit soţia şi copiii leşinaţi în maşină, bărbatul, Felix Bonilla, a făcut o criză de isterie. "A început să ţipe şi să sară" au povestit cutremuraţi vecinii. Paramedicii ajunşi la faţă locului nu au mai putut-o salva pe mama. Aceeaşi soarta tristă a avut-o şi băiatul. Copilul este internat în prezent în stare gravă la spital.
"Paramedicii plângeau, el plângea, poliţia plângea. Toată lumea plângea" a povestit una dintre vecinele familiei, care a sărit imediat în ajutor.

Şi tu faci greşeala asta! Ţii cartofi în frigider? Uite ce trebuie NEAPARAT să ştii!... Dă click AICI! Melodia “Sub pielea mea” a trupei Carla’s Dreams e un plagiat după “Ursitoarele” lui Florin Chilian? Ce s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x