Antena Căutare

Usain Bolt, anunț de ultimă oră: ”Mă retrag! Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar...”

Fostul atlet Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

Fostul atlet Usain Bolt a anunţat că a renunţat la ideea de a deveni fotbalist profesionist şi că se va dedica unei cariere de om de afaceri.

"A fost o bună experienţă, Mi-a plăcut cu adevărat să fac parte dintr-o echipă, dar pista şi terenul sunt diferite, însă a fost amuzant cât a durat. Viaţa de sportiv s-a terminat. Mă voi îndrepta către diferite afaceri, am multe lucruri în pregătire. Vreau doar să aleg dintre diverse lucruri şi să devin om de afaceri", a declarat jamaicanul de 32 de ani, pentru Reuters.

Usain Bolt a semnat cel mai mare contract de publicitate din istorie

Bolt, octuplu campion olimpic în probele de sprint, a încercat să devină fotbalist profesionist în Germania, în Africa de Sud, în Norvegia şi în Australia. În această ultimă ţară, el a dat probe la echipa Central Coast Mariners, pentru care a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri. Însă Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist.

Usain Bolt si Allyson Felix, desemnati atletii anului 2012

Usain Bolt s-a antrenat cu Borussia Dormunt, Sundowns din Africa de Sud ;i Stromsgodset din Norvegia. Ba mai mult, el a refuzat un contract de la Valletta FC din Malta. În atletism, însă, el deține recordul pe 100 de m și pe 200 m, dar și opt medalii olimpice.

Ultima imagine cu Emiliano Sala înainte ca avionul să dispară de pe radare! E teribil ce a putut să-i spună unui coleg... Emiliano Sala a înregistrat un mesaj teribil în avionul care a dispărut! „Mi-e tare frică! Pare că se destramă" - A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x