Antena Căutare

VIDEO: Violenţele se mută pe terenul de fotbal, în Rusia! Suporterii lui Zenit au LOVIT un fotbalist de la Dinamo Moscova

Dinamo Moscova a învins-o în mod clar pe Zenit chiar pe terenul acesteia, scor 4-2, şi a declanşat nebunia în rândul fanilor! Suporterii gazdelor au pătruns pe teren şi au lovit un jucător advers

Dinamo Moscova a învins-o în mod clar pe Zenit chiar pe terenul acesteia, scor 4-2, şi a declanşat nebunia în rândul fanilor! Suporterii gazdelor au pătruns pe teren şi au lovit un jucător advers.

La 2-4, fanii lui Zenit n-au mai suportat umilinţa şi au intrat pe teren. Nu să se bată cu jucătorii favoriţi, ci să le aplice o corecţie serioasă oaspeţilor, care au îndrăznit, în opinia lor, să joace mult prea bine!

Un fan nervos s-a dus direct către un fotbalist al lui Dinamo şi l-a lovit pe acesta. Norocul a fost că n-a ţintit suficient de bine şi până să-şi reîncerce lovitura a fost oprit de restul ultraşilor.

Meciul a fost întrerupt minute bune, dar a fost reluat mai apoi. Scorul a rămas neschimbat, semn că isprava suporterilor nu i-a motivat deloc pe fotbaliştii de la Zenit şi nici nu i-a timorat pe cei din Moscova.

Biblie minusculă, de vânzare pentru 35.000 de lire... Bogdan Naumovici, desemnat publicitarul deceniului, este invitat miercuri, la Antena 1, la “Happy show”...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x