Căutare Live

Cod portocaliu de ploi torenţiale, căderi de grindină şi vijelii, în 31 de judeţe, până duminică dimineaţă

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale, intensificări ale vântului, căderi de grindină şi vijelii, pentru 31 de judeţe. Avertizarea intră în vigoare, sâmbătă, la ora 15.00, şi este valabilă până duminică dimineaţă, la ora 02.00.

”În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) şi în prima parte a nopţii de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureş, nordul Crişanei local în Muntenia şi zonele de munte vor fi perioade cu averse torenţiale, grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70...80 km/h) şi frecvente descărcări electrice”, au transmis, sâmbătă, meteorologii.

Potrivit acestora, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40 l/mp şi pe arii restrânse 50...80 l/mp.

De asemenea, rămâne în vigare în continuare avertizarea cod galben valabilă pentru întreaga ţară, până luni, la ora 10.00.

Sursa: News.ro

Vremea 10 iunie 2020. România va fi lovită de fenomene extreme precum descărcări electrice, vijelie și grindină! Unde v... Inundațiile au făcut ravagii în ultimele ore. Ce a rămas în urma ploilor | Video...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri