Căutare Live

Cod portocaliu de ploi torenţiale, căderi de grindină şi vijelii, în 31 de judeţe, până duminică dimineaţă

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale, intensificări ale vântului, căderi de grindină şi vijelii, pentru 31 de judeţe. Avertizarea intră în vigoare, sâmbătă, la ora 15.00, şi este valabilă până duminică dimineaţă, la ora 02.00.

”În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) şi în prima parte a nopţii de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureş, nordul Crişanei local în Muntenia şi zonele de munte vor fi perioade cu averse torenţiale, grindină de dimensiuni medii şi mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70...80 km/h) şi frecvente descărcări electrice”, au transmis, sâmbătă, meteorologii.

Potrivit acestora, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi 40 l/mp şi pe arii restrânse 50...80 l/mp.

De asemenea, rămâne în vigare în continuare avertizarea cod galben valabilă pentru întreaga ţară, până luni, la ora 10.00.

Sursa: News.ro

Vremea 10 iunie 2020. România va fi lovită de fenomene extreme precum descărcări electrice, vijelie și grindină! Unde v... Inundațiile au făcut ravagii în ultimele ore. Ce a rămas în urma ploilor | Video...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri