Căutare Live

Meteo 1 Martie. Ninsori la munte de Mărțișor. Cum va fi vremea în București

Meteo 1 Martie. Ninsori la munte de Mărțișor. Cum va fi vremea în București și ce anunță meteorologii pentru prima zi de primăvară. 

Meteo 1 Martie. Prognoza meteo Bucuresti si la munte

Meteo 1 Martie. Ninsori la munte de Mărțișor. Cum va fi vremea în București și ce anunță meteorologii pentru prima zi de primăvară.

Prognoza meteo pentru 1 Martie, prima zi de primăvară anunță vreme deosebit de frumoasă în toată țara, cu temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei. Precipitațiile estimate vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

Meteo 1 Martie. Vremea în București de Mărțișor

Vineri va fi o vreme deosebit de caldă, cu soare, deși vântul continuă să aibă intensificări. Norii apar sporadic, iar nivelul barometrelor va creşte. Prognoza meteo anunță temperaturi cu valori maxime de 15 grade C și minime de 0 grade Celsius. Vântul va sufla cu 13 km/h dinspre V pe timpul zilei și cu 7 km/h dinspre NE, pe timpul nopții.

Meteo 1 Martie. Prognoza meteo de Mărțișor la munte

La munte, temperaturile sunt în scădere, cu valori maxime și minime ce se vor încadra între 6°C și 0°C. Vântul va sufla cu putere - 14 km/h dinspre V, în rafale de 53 km/h pe timpul zilei și în rafale de 40 km/h, pe timpul nopții. Sunt anunțate ninsori pe tiul nopții.

În weekend, vremea se va răci simțitor în toată România. Vremea de sâmbătă va fi friguroasă, se adună norii şi sunt condiţii de lapoviţă în ulere regiuni. Maxima coboară spre 7 grade, o valoare normală pentru începutul lui martie. Duminică se face și mai frig, atmosfera va fi destul de mohorâtă, iar termometrele vor arăta în jur de 5 grade ziua şi minus 3 - minus 4 grade în noaptea următoare.

Cod galben de vânt puternic și zăpadă spulberată, extins! Zonele afectate în următoarele ore... Meteo 1 martie-9 martie 2019. Cum va fi vremea de baba ta în România...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x