Antena Căutare

Meteo 14 noiembrie. Află cum va fi vremea miercuri

Meteo 14 noiembrie 2018. Potrivit ANM, pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnita, ce izolat in Moldova, in estul Transilvaniei si zona Carpatilor Orientali vor favoriza producerea de polei.

Meteo 14 noiembrie 2018. Potrivit ANM, pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă, ce izolat în Moldova, în estul Transilvaniei şi zona Carpaţilor Orientali vor favoriza producerea de polei.

Miercuri, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi în general închisă, cu cer noros şi ploi slabe, dar pe spaţii extinse, condiţii în care valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale la mijlocul lunii noiembrie. În zona montană, spre seară şi noaptea, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar în estul Transilvaniei vor mai fi condiţii de polei. În extremitatea de vest şi sud-vest a teritoriului, vor fi şi intervale de timp cu cer variabil, ploile vor fi posibile izolat şi se vor înregistra la amiază temperaturi mai ridicate decât cele obişnuite ale datei.

Iarna cumplită în 2018-2019! Temperaturi extreme, ger și viscol în noiembrie, decembrie si ianuarie​

Potrivit ANM, pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă, ce izolat în Moldova, în estul Transilvaniei şi zona Carpaţilor Orientali vor favoriza producerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -4 grade celsius în depresiunile intramontane şi 8 grade celsius în Câmpia de Vest. Pe spaţii mici vor mai fi condiţii de ceaţă.

Meteo 14 noiembrie la munte

Vremea se răcește considerabil și la munte. În Carpații Orientali și Meridionali vor exista precipitații slabe pe timpul zilei sub vormă de ploie, iar pe timpul nopții acestea se pot transforma în lapoviță și chiar ninsoare. Ploi izolate vor fi și în Carpații Occidentali.

Prognoza meteo pe 2 săptămâni! Cât de frig va fi în intervalul 12-26 noiembrie

Meteo București, 14 noiembrie

Meteorologii anunță pentru Capitală vreme închisă, cer înnorat și precipitații slabe. Ploile vor fi trecătoare și se vor manifesta în mare parte pe timpul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11-12 grade celsius, iar cea minimă de 6-7 grade celsius.

Vremea 14 noiembrie. Meteorologii anunță ploi pe arii extinse... Vremea în București 14 noiembrie. Vin ploile în Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x