Antena Căutare

Meteo 18 aprilie 2019. Vremea continuă să se înrăutățească

Meteo 18 aprilie 2019. Meteorologii au vesti proaste pe noi, vremea continua sa se inrautateasca. Prognoza meteo anunta ploi, ninsori si vijelii.

Meteo 18 aprilie 2019. Meteorologii au vești proaste pe noi, vremea continuă să se înrăutățească. Prognoza meteo anunță ploi, ninsori și vijelii.

Meteo România 18 aprilie 2019. Joi se vor mai semnala ploi sub formă de aversă (însoțite răzlet și de fenomene electrice) pe spații extinse în majoritatea zonelor tării, insă cantităti ceva mai importante de apă (de pană la 10-15 mm) se vor acumula doar în nordul Moldovei. La munte, la altitudini mai mari de 1500 de metri va ninge, iar pe crestele cele mai înalte va fi viscol. Vântul va suflă moderat în Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab pană la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre 11-16 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 9-14 grade Celsius în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în zonă Obcinelor Bucovinei. (vremea.ro)

ANM, prognoza meteo 16 aprilie - 13 mai. Cum va fi vremea de în minivacanța de 1 Mai

Vremea la munte

Și la munte sunt anunțate ploi puternice. Temperaturile se vor încadra între 9 și 6 grade C. Cantitatea de precipitații atinge 4 L/m², iar vântul suflă în rafale de 26 km/h. Ploile vor continua și vineri. În zonele montane înalte va ninge, iar pe creste vântul va viscoli ninsoarea.

Vremea în București. Meteo 18 aprilie

Prognoza meteo pentru București anunță ploi însemnate cantitativ. Temperaturile mai scad cu trei grade, astfel că maximele și minimele se vor încadra între 12°C și 5°C. Vântul va sufla în rafale de 43 km/h, iar cerul se va menține parțial noros. Ploile vor continua și vineri, dar se vor opri în weekend.

Vremea 18 aprilie 2019. Ploi și furtuni cu descărcări electrice în țară, viscol la munte... Vremea de Florii. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute, lapoviță și ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x