Antena Căutare

Vremea 12 august 2019. Cer senin și temperaturi caniculare

Vremea va fi căldurpasă, chiar caniculară în majoritatea zonelor din România. Meteorologii au emis un cod galben de canicula până marți, 13 august 2019. Află cum va fi vremea în București.

Vremea va fi căldurpasă, chiar caniculară în majoritatea zonelor din România. Meteorologii au emis un cod galben de canicula până marți, 13 august 2019. Află cum va fi vremea la București.

Vremea 12 august 2019. Temperaturile caniculare vor persista după-amiaza în zonele de câmpie și de podiș, iar disconfortul termic se menține accentuat.Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană, unde va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare după orele prânzului, izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

ANM a emis un cod galben decaniculă până mâine, 13 august. Potrivit meteorologilor, valul de căldură va persista și se va intensifica îndeosebi în cursul zilelor de luni (12 august) și marți (13 august) în toate zonele de câmpie și de podiș, unde disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

Temperaturile maxime, cu mult mai mari decât mediile climatologice specifice perioadei, se vor situa frecvent între 33 și 36 de grade, mai ridicate până spre 37...38 de grade, duminică (11 august) în sud-vestul țării, iar luni (12 august) și marți (13 august) în vest, nord-vest și local în sud. Pe arii restrânse, nopţile vor fi tropicale (temperaturi minime ce nu vor coborî sub 20 de grade).

Vremea 12 august 2019. Cer senin și temperaturi caniculare

Vremea în București

Meteo București. Prognoza meteo ANM, anunță: Valul de căldură va pesista și se va intensifica îndeosebi în cursul zilelor de luni (12 august) și marți (13 august), când disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi. Sâmbătă (10 august) și duminică, temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar luni (12 august) și marți (13 august), va fi de 35…36 de grade. Temperatura minimă va fi cuprinsă între 18 și 22 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Citește și: Vremea 12 - 18 august 2019. Temperaturi caniculare la început de săptămână

Luni și marți, cele mai caniculare zile din această vară. 38 de grade la umbră, anunță ANM... Furtuni violente și grindină, după valul de caniculă! Zonele în care vremea se va schimba drastic de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x