Antena Căutare

Vremea 16 aprilie 2019. Anunț sumbru din partea meteorologilor. Vin ninsorile

Vremea 16 aprilie 2019. Anunț sumbru din partea meteorologilor! Prognoza meteo: ploi, ninsori și temperaturi sub pragul înghețului.

Vremea 16 aprilie 2019. Anunț sumbru din partea meteorologilor! Prognoza meteo: ploi, ninsori, vânt puternic și temperaturi sub pragul înghețului.

Marți va ploua pe arii extinse în Moldova și izolat se vor strânge cantități de apă de până la 10-15 mm. La munte va ninge, mai ales în Carpații Orientali. Spre seară unele ploi slabe își vor face apariția local și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Vântul va sufla tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Dimineață temperaturile vor coborî sub pragul înghețului pe arii extinse în Transilvania, iar în depresiunile intramontane ido.ro prognozează că se vor înregistra minime chiar și de până la -5 grade Celsius. Temperaturile maxime se vor situa în general între 9 și 14 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 14-19 grade în Oltenia, Munteniа și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării), 9-14 grade în jumătatea sudică a Moldovei și 4-9 grade în cea nordică.

Vremea în București. Meteo 16 aprilie 2019

În București vremea se va schimba de la o oră la alta. Vântul va sufla cu 11 - 12 km/h și rafale de 33 - 37 km/h. Temperatura maximă, marţi, 16 aprilie va fi de 15 grade, cu trei grade mai mult faţă de ziua precedentă, dar sub temperaturile medii ale acestei perioade. Șansele de precipitații sunt reduse.

Citește și:

Vremea 15 - 18 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță când scăpăm de ploi

Vremea în București 16 aprilie. Temperaturi sub media normală a acestei perioade... Prognoza meteo 16 aprilie. ANM, Cod Galben de vreme severă în 6 județe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x