Vremea 16 martie 2019. Cer înnorat și vreme capricioasă la munte

 

Vremea 16 martie 2019. Meteorologii anunță vreme închisă și capricioasă la munte, în schimb, în restul teritoriului temperaturile vor semnala o creștere față de ziua precendetă. Află cum va fi vremea în București și la munte.

Sâmbătă vremea va fi închisă și destul de răcoroasă în interiorul arcului carpatic, în timp ce în sud și est temperaturile vor marca o crește față de ziua precedentă. Pe spații extinse în Banat, Crișana, Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei va plouă, local însemnat cantitativ (până la 30-40 de mm la munte), conform prognozei Vremea.ro. Vântul va suflă tare în aproape toată țară, cu rafale de până la 70-80 de km/h în nordul Moldovei și în sudul Olteniei, în timp ce pe crestele montane vor fi rafale și de 100-120 de km/h. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 și 12 grade Celsius în Transilvania, Maramureș și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, 16-21 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 11-16 grade în Moldova.

Vremea în București. Meteo 16 martie

În Bucuresti, vremea va deveni caldă pentru această dată, cu cerul variabil. Vântul va fi moderat, cu intensificări în cursul zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 3…4 grade.

Prognoza meteo 16 martie. Vremea la munte

 La altitudini mai mari de 1000-1200 de metri precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune un strat consistent de zăpadă, mai ales în vestul Munților Apuseni. Pe crestele montane vor fi rafale și de 100-120 de km/h.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI