Antena Căutare

Vremea 21 august 2019. Caniculă și șanse slabe de precipitații

Meteo România. Vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Află unde va fi mai „răcoare” și cum se anunță vremea în București. Meteo 21 august 2019.

Meteo România. Vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Află unde va fi mai „răcoare” și cum se anunță vremea în București. Meteo 21 august 2019.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019. Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile centrale și apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Meto România 21 august 2019. Potrivit vremea.ro, miercuri vremea caniculară se va menține în mai bine de jumătate din țară, zonele mai „răcoroase” urmând să fie estul Transilvaniei, nordul Moldovei și estul Dobrogei. Cerul va fi senin în cea mai mare parte a țării; doar la munte vor fi unele înnorări în cursul după-amiezii, însă șansele pentru producerea unor precipitații vor fi aproape nule. Vântul va sufla mai mult slab în regiunile intracarpatice și slab până la moderat în sud și est (chiar moderat pe litoral, unde va activa briza Mării Negre). Temperaturile maxime se vor încadra în general între 29 și 34 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 33-38 de grade în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia și 31-36 de grade în Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate a se înregistra în sudul litoralului și în estul Deltei Dunării.

Citește și: Prognoza meteo toamna 2019: Vremea septembrie, octombrie, noiembrie în România

Vremea în București. Meteo 21 august. Cer senin și temperaturi caniculare în capitală. Vântul va sufla slab, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 35 de grade Celsius.

Vremea 21 august 2019. Caniculă și șanse slabe de precipitații

Sursa foto: freemeteo.ro

Citește și:

Început de toamnă canicular. ANM a actualizat prognoza meteo până pe 16 septembrie... Informare meteorologică de disconfort termic ridicat, de miercuri până vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x