Antena Căutare

Vremea 26 august - 1 septembrie. Când scăpăm de caniculă și unde vin ploile

Află cum va fi vremea în ultima săptămână din luna august. Meteorologii vin cu vești bune pentru noi, scăpăm de caniculă și vin ploile. Prognoza meteo pe regiuni 26 august - 1 septembrie 2019.

Află cum va fi vremea în ultima săptămână din luna august. Meteorologii vin cu vești bune pentru noi, scăpăm de caniculă și vin ploile. Prognoza meteo pe regiuni 26 august - 1 septembrie 2019.

Finalul lunii august vine cu ploi în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime scad în comparație cu săptămâna anterioară.

Vremea Banat

Temperaturile maxime scad ușor până pe 28 august, spre 29 de grade. Spre sfârșitul săptămânii mediile diurne vor fi caracterizate de o oscilare ușoară, între 29 și 31 de garde. Media minimelor termice va fi ușor în scădere, situându-se în jurul valorii de 15 grade. Ploile, în general slabe, vor fi prezente în intervalul 24-28 august.

Vremea Crișana

Media temperaturilor maxime vor scădea ușor până pe 28 august, până spre 29 de grade, apoivor oscila ușor. Valorite termice minime vor scădea ușor, urmând să se situeze în jurul a 14 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 24-28 august.

Citește și: Început de toamnă canicular. ANM a actualizat prognoza meteo până pe 16 septembrie

Vremea Transilvania

Media temperaturilor maxime va fi în scădere până pe 28 august și ajung la 28 de garde. Ulterior maximele vor varia între 27 și 29 de grade. Minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 12 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

Vremea Maramureș

Prognoza mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade. Minimele termice vor scădea ușor și treptat, urmând ca media lor să se situeze în jurul a 13 grade. Ploi, în general slabe, vor fi posibile în intervalul 25-29 august.

Vremea Moldova

Temperaturile maxime vor scădea ușor și treptat până pe 28 augsut, spre 28 grade. Ulterior, mediile diurne vor caracteriza o veme caldă și vor oscila ușor între 27 și 29 de grade. În același timp minimele vor scădea ușor până în jurul valorii de 14 grade. Șansele de precipitații slabe sunt posibile în intervalul 25-29 august.

Citește și: Prognoza meteo toamna 2019: Vremea septembrie, octombrie, noiembrie în România

Vremea Dobrogea

Media maximelor vor fi în scădere până pe 29 august, această medie va scădea pănă spre 28 de grade. Până la finalul intervalului temperaturile vor avea variații nesemnificative, în jurul valorii de 28 de garde. O medie de 18 grade în 29 august, medie ce se va menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă

Vremea Muntenia

Temperaturile maxime scad treptat până pe 29 august, ajungțnd de la 35 de la 30 de garde. Și temperaturile minime vor fi în scădere după data de 30 august. Probabilitatea apariției ploilor va fi redusă.

Vremea Oltenia

Vremea se va răci ușor în data de 29 august, în medie vor ajunge până la 30 de garde. Până la sfârșitul intervalului de prognoză, media valorilor maxime se va menține în jurul a 29 -30 de grade. Minimele vor scădea ușor spre sfârșitul intervalului, ajungând la 16 grade. Șansele de precipitații vor fi foarte reduse.

Vremea la munte

Temperaturile maxime vor fi într-o ușoară scădere,până la 18 grade. Minimele vor avea o evoluție șimilară și vor ajunge la 10 grade. Ploile sunt posibile pe 29 august, iar până la sfârșitul intervalului precipitațiile vor fi reduse.

Vremea. Prognoza meteo pentru București 23 - 25 august... ANM vreme severă 23, 24, 25 august. Instabilitate atmosferică și nopți cu temperaturi tropicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x