Antena Căutare

Vremea 30 septembrie 2019. Temperaturi de vară, maxime de până la 32 de grade

Vremea astăzi se anunță una călduroasă, cu temperaturi de până la 32 de garde în unele regiuni. Vântul va sufla cu putere la munte și va avea intensificări de scurtă durată. Află cum va fi vremea în București. Meteo 30 septembrie 2019.

Vremea astăzi se anunță una călduroasă, cu temperaturi de până la 32 de garde în unele regiuni. Vântul va sufla cu putere la munte și va avea intensificări de scurtă durată. Află cum va fi vremea în București. Meteo 30 septembrie 2019.

Temperaturile zilei sunt mai ridicate decât media acestei perioade. Meteorologii transmit temperaturi de până la 32 de grade în unele regiuni.

Vremea 30 septembrie 2019. Maximele termice vor fi ridicate în sudul și estul teritoriului, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, aici termometrele urcă până la 32 de garde. În restul României cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate și ploi de scurtă durată pe arii restrânse. Vântul va sufla cu putere la munte, în special în timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 32 de grade, iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade.

Vremea în București, prognoza meteo pentru data de 30 septembrie. Cerul va fi variabil în Capitală, iar temperaturile maxime vor fi peste media acestei perioade. Sunt așteptate temperaturi de până la 30 de grade, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile minime pe timpul nopții sunt cuprinse între 11 și 14 grade.

Vremea 30 septembrie - 7 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pulviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul extrem al țării și în regiunile intracarpatice

Citește și: Un nou val de aer polar ajunge în România. Diferențe de 20 de grade, de la o zi la alta și ploi violente

Vreme severă! Cod galben de ceață în mai multe județe... Un nou val de aer polar ajunge în România. Diferențe de 20 de grade, de la o zi la alta și ploi violente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x