Vremea 4 noiembrie. Prognoza meteo anunță vreme caldă

Vremea din 4 noiembrie este în continuare caldă dumincă, în a doua zi de weekend. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate față de valorile termice ale începutului de noiembrie. 

vremea 4 noiembrie

Vremea din 4 noiembrie este în continuare caldă dumincă, în a doua zi de weekend. Prognoza meteo anunță temperaturi ridicate față de valorile termice ale începutului de noiembrie.

Potrivit vremea.ro, Duminică vremea va fi în continuare foarte caldă pentru începutul lunii noiembrie, deși temperaturile vor mai scădea cu 1-2 grade Celsius la nivel național. Cerul va fi variabil în toată țara, cu unele înnorări temporare în sud și est, însă șansele pentru apariția precipitațiilor vor fi aproape nule. Vântul va sufla slab până la moderat în jumătatea sudică a teritoriului și mai mult slab în cea nordică. Maximele termice vor urca la prânz până spre 17-23 de grade în Transilvania și Maramureș, 20-25 de grade în Banat și Crișana, 18-23 de grade în Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării) și 16-21 de grade în Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo până în luna decembrie! Vreme foarte caldă! Când vine iarna!

Vremea în București 3 noiembrie 2018

Vremea în București se menține călduroasă, chiar dacă temperaturile mai scad ușor cu un grad la amiză și trei pe timpul nopții. Cerul va fi acoperit de nori, însă nu sunt șanse de precipitații. Temperaturile maxime ating 16 grade la amiază, iar minima nopții atinge 7°C. Vântul va sufla în rafale de 23 km/h, norii persistă și pe timpul nopții. Vremea se anunță deosebit de frumoasă și duminică.

Prognoza meteo 3 noiembrie la munte

Potrivit vremea ido, cerul este însorit, iar temperaturile maxime ating 21°C, mai puțin cun grad decât în prima zi de weekend. Minima nopții atinge 5°C. Cerul se menține parțial noros, dar nu sunt prognozate ploi. Este încă o vreme foarte caldă pentru începutul lunii noiembrie, deși temperaturile sunt în ușoară scădere cu 1-2 grade Celsius la nivel național. Cerul va fi variabil în toată țara, cu unele înnorări temporare în sud și est, însă șansele pentru apariția precipitațiilor vor fi aproape nule.

Citește și cum va fi vremea săptămâna viitoare 5- 11 noiembrie 2018.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri