Antena Căutare

Vremea în București, prognoza meteo pe 7 zile: Ploi și temperaturi scăzute

Vremea în București se va schimba în următorul interval. Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile arată variații de temperaturi, dar și ploi.

Vremea in Bucuresti

Vremea în București se va schimba în următorul interval. Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile arată variații de temperaturi, dar și ploi.

Vremea în București se va schimba în următoarele 7-8 zile. Își vor face apariția ploi, cu caracter torențial în unele zile, iar temperaturile vor avea variații semnificative de la o zi la alta.

Vremea în București - Joi

Joi, vremea în București se răcorește, temperaturile scad cu aproximativ 6 grade față de ziua precedentă, maxime atingând 27-28 de grade Celsius. În prima parte a zilei sunt prognozate ploi și descărcări electrice. La fel și pe timpul nopții.

Vremea în București - Vineri

Și vineri, temperaturile maxime se vor menține în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 17 grade. În prima parte a zilei sunt prognozate ploi și furtuni, iar în restul zilei cerul va fi înnorat.

Vremea în București - Sâmbătă

Din punct de vedere termic, sâmbătă, vremea în București va rămâne neschimbată, însă șansele de ploaie sunt reduse, iar cerul va fi mai mult senin.

Vremea în București - Duminică

Duminică, temperaturile cresc în București, maximele ajungând la 32 de grade Celsius, iar șansele de ploaie sunt minime. Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a zilei.

Vremea în București - Luni

Și luni, vremea va fi caldă, cu temperaturi maxime de 33 de grade Celsius și șanse scăzute de ploaie pe timpul zilei. Pe timpul nopții însă, este posibil să fie ploi și furtuni.

Vremea în București - Marți

Marți, cerul va fi mai mult înnorat, dar cu șanse slabe de ploi. Temperaturile se vor menține ridicate, cu maxime ce vor atinge 32 de grade Celsius

Vremea în București - Miercuri

Miercuri, vremea în București se mai răcorește puțin, temperaturile maxime atingând 26-27 de grade Celsius. Pe timpul nopții sunt posibile ploi și furtuni.

Citește și: ANM, prognoza meteo pe o lună. Temperaturi și precipitații peste normalul acestei perioade

Vremea în București, pe cartiere

Variațiile de temperatură și precipitații în zonele din București nu sunt unele mari, însă ele există și sunt resimțite în funcție de densitatea clădirilor, a zonelor verzi și în funcție de nivelul de poluare a aerului.

Estul şi sudul oraşului au toamne lungi şi călduroase, ierni blânde şi primăveri timpurii.
Media anuală a temperaturii în Bucureşti este în jur de 10 - 11°C .

Zona centrală a Bucureștiului, cu cea mai mare concentrare de clădiri, străzi înguste, largi bulevarde și câteva zone verzi, are o temperatură medie anuala de 11 Grade Celsius, vânt sub 2 m/s , umiditatea de 3-6 %, mai mică decât în alte zone. Are, de asemenea, și cea mai lungă perioada de vegetație, de 220 zile fără ger, pe an.

Zona mediană, cea care cuprinde vechea zonă industrială a Bucureștiului cu mici frabrici și gări, este definită printr-un grad mare de poluare, zile cu ceață, ploi abundente, mai puține zile însorite, având o temperatură medie anuală sub 11 Grade Celsius și un volum de precipitații de 600 mm pe an.

ANM, avertizare meteo: cod roșu de grindină într-un județ din România... Anunț de ultimă oră! ANM: cod potocaliu de ploi torențiale și grindină, până joi, în 18 județe...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x