Antena Căutare

Ce moment frumos! CRBL cântă în premieră alături de fiica lui, Alessia, și, la final, se prăbușește pe scenă

CRBL cântă pentru prima dată alături de fiica sa, Alessia, joi, 19 mai, de la ora 20.30, în ediția specială “Next Star” Family, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

CRBL cântă pentru prima dată alături de fiica sa, Alessia, joi, 19 mai, de la ora 20.30, în ediția specială “Next Star” Family, prezentată de Dan Negru, la Antena 1.

Acompaniați de band-ul lui CRBL, cei doi vor interpreta “România nu-i jucăria ta”, unul dintre hit-urile juratului de la “Next Star”. “E singura piesă din repertoriul meu pe care Alessia o știe”, spune CRBL, emoționat, înainte ca fetița să ajungă la platourile de filmare. Cât timp CRBL se va afla pe scenă alături de Alessia, în fotoliul său de jurat va lua loc soția sa, Elena, care va mărturisi că acasă îl ceartă deseori pe soțul ei pentru steluțele roșii pe care le acordă, la jurizare. “E scandal mare acasă din cauza steluțelor!”, spune Elena Andreianu.
Alături de CRBL și Alessia, vor urca pe scenă și copiii din trupa de dans pregătită de Piticu’, unul dintre colegii lui CRBL din trupa Simplu. Iar la finalul momentului artistic vor năvăli cu toții pe jurat, punându-l la pământ. La această grămadă de sub care CRBL abia se mai zărește, se vor alătura Pepe, Dorian Popa și prezentatorul Dan Negru.
Care e motivul pentru care CRBL a fost pus la pământ pe scena de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea într-o ediție specială a emisiunii prezentate de Dan Negru.
Adrian Minune cântă cu toți cei trei copiii, iar Chef Josepf Hadad și Romică Țociu urcă pe scenă alături de fiicele lor... O nouă șansă pentru copiii talentați ai României! Începe castingul pentru un viitorul sezon „Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x