Antena Căutare

Dan Negru, dezvăluiri SENZAȚIONALE: ”Next Star” nu este un show pentru copii, ci pentru oameni mari care iau lecţii de la cei mici!

Reușește să adune în fața micilor ecrane zeci de mii de români, căci al doilea său prenume, am spune noi, este ”spectacol”. Dan Negru reușește, în fiecare joi, de la 20.30, să arăte lumii că prichindeii românilor sunt talentați, iar acest lucru îl încarcă cu energie și bucurie.

Reușește să adune în fața micilor ecrane zeci de mii de români, căci al doilea său prenume, am spune noi, este ”spectacol”. Dan Negru reușește, în fiecare joi, de la 20.30, să arăte lumii că prichindeii românilor sunt talentați, iar acest lucru îl încarcă cu energie și bucurie.

Din tot ceea ce faci în emisiuni, din tot ceea ce postezi pe Facebook se vede că iubeşti copiii. Aşa este?

Da, îi iubesc.

Unei fetiţe care a concurat în emisiunea Next Star, doar pentru că ştiaţi că-i place să citească, i-aţi făcut cadou o biblioteca întreagă, iar ochii ei s-au umplut imediat bucurie. Ce simţi tu atunci când îţi reuşeşte o bucurie făcută unui copil?

Sunt prea puţini oameni maturi care mai citesc cărţi în ziua de azi şi destui copii care o fac. Întotdeauna îi luăm în seama pe cei mari, dându-le exemplu pe cei mici. Legat de asta, uneori oamenii fac o confuzie despre Next Star. Acest show nu este pentru copii, ci pentru oameni mari care iau lecţii de la cei mici.

E corect dacă spunem că bucuria din ochii unui copil e nepreţuită?

Da, putem spune asta. Next Star nu este doar un talent show, el construieşte amintiri pe care copiii le vor păstra toată viaţă şi nu un talent show. Noi încercăm să le aducem acestor copii bucurii pe care viaţă nu le-a oferit până acum.

Ce îi bucură cel mai mult pe copiii tăi?

Sunt la vârstă bucuriilor mici.

Cum a fost copilăria ta?

Eu am fost singur la părinţi, cocoloşit şi răsfăţat tot timpul. Copilăria mea a fost total diferită faţă de cea a copiilor de la Next Star pentru că unii dintre ei nu au norocul pe care l-am avut eu, iar noi, echipa Next Star, încercăm, pe cât posibil, să le oferim mici bucurii sufleteşti.

Care erau jocurile tale preferate?

Jocurile mele preferate erau cele care nu erau conectate la internet. Toate jocurile de azi sunt conectate la curent. Pot spune că priză este diferenţa dintre jocurile copilăriei mele de atunci şi a copiilor de acum.

De cine ai fost cel mai ataşat în copilărie?

Am avut o copilărie fericită, am fost înconjurat de persoane care m-au iubit, mama tată, bunica, bunicul. Am stat la casă şi i-am avut pe toţi aproape, deci, nu pot spune că am fost mai ataşat de cineva anume.

Le citeşti copiilor tăi poveşti înainte de culcare?

Soţia mea le citeşte în fiecare seară celor mici, iar când timpul îmi permite, îi preiau această sarcina care, de fapt, este una dintre cele mai mari plăceri.

Seamănă poveştile pe care li le spui lor cu cele pe care le auzeai tu la aceeaşi vârstă?

Da, sunt aceleaşi, culmea, tot Albă că Zăpadă şi Scufiţa Roşie, doar că diferă suportul. Cei mici le caută pe tablete sau pe calculator, iar eu le aveam în cărţi. Memoria hârtiei e de mai lungă durata că memoria ecranului şi îi voi încuraja să citească şi ei cărţi.

E mai greu să fii părinte în ziua de azi decât era pe vremuri, cum simţi?

Cred că le-a fost şi le va fi mereu greu părinţilor care nu le pot oferi copiilor ceea ce-şi doresc. Mereu vor există părinţi cărora copiii le vor cere, de exemplu, biscuiţii din vitrină, iar ei nu-şi vor permite să-i cumpere.

Dacă ar fi să alegi între copilăria pe care ai avut-o tu şi o copilărie în aceste vremuri, ce ai alege?

N-aş putea să aleg. Şi smartphone-urile copiilor de astăzi vor ajunge să fie pentru ei cum este telefonul cu disc pentru mine.

Connect-R şi Pepe dau în mintea copiilor în pauzele de la Next Star!... Dumnezeule, ce poveste! Giulia Voinea, fetița cu voce de aur, e susținută de un înger! Cântă absolut DUMNEZEIEȘTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x