Antena Căutare

FABULOS! Aşa arată Michael Jackson la trei ani! Vă amintiți de micuțul David care... măsura un metru cu tot cu pălărie?

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

De-a lungul timpului, pe scena ”NEXT STAR”, au urcat copii care i-au cucerit iremediabil pe jurați, pe public și au rămas în inima telespectatorilor.

La doar 3 anişori, micuţul David pe campionul divertismentului, Dan Negru, care a adus un metru în platou pentru a demonstra ca esenţele tari se ţin în sticluţe mici!

Dacă la capitolul centimetri nu a stat tocmai bine, David a compensat prin talent, curaj şi naturaleţe. Iar când acest trio este pus la lucru, nimeni nu-i mai poate sta în cale.

Nu mai avem nicio îndoială: aşa arăta Michael Jackson la vârsta de trei ani! Vă este dor de David? V-ați dori să mai avem astfel de concurenți în emisiune?

Lidia Buble, jurată în cel de-al nouălea sezon „Next Star”, prima imagine din platoul emisiunii: „Doamne, ce ținută, eșt... Dan Negru, prezentatorul show-ului „Next Star”, și-a dorit să fie șofer de TIR...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x