Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ștefan Bănică, îndrăgostit de 10! Noul jurat Next Star oferă, de 10 ani, cel mai frumos mărțisor doamnelor

Ștefan Bănică, îndrăgostit de 10! Înainte de debutul de joi, 12 martie, ora 20:00, al sezonului numărul 10 al show-ului Next Star, noul jurat a marcat 10 ani de „Te iubesc, femeie”.

Ștefan Bănică a susținut concertul acustic „Te iubesc, femeie!”. A fost a zecea ediţie, iar artistul a avut, pe lângă piese în prima audiție și un best of. Concertul a fost unul sold out.

Practic, timp de 10 ani, artistul, alaturi de trupele sale, Rock'n'Roll Band și grupul vocal The 50's, le face un dar doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, reinterpretate în varianta acustică.

„Mă bucur de fiecare dată când văd că este un alt public sau că vin oameni noi. Am rămas plăcut surprins, anul trecut, la Sala Palatului, și am întrebat câtă lume este pentru prima oară la concert: trei sferturi din sală! Nu-mi venea să cred că erau atâția cu mâna sus, așa că sper că și anul acesta la concertul acustic să fie la fel, să fie un flux nou de public”, a spus Ștefan Bănică.

Artistul a avut și un mesaj pentru doamne și domnițe:

„Doamnelor și domnișoarelor, cum spun în fiecare an, vă doresc, de ziua voastră, de 8 Martie, să fiți fericite și mai ales iubite, iar primul lucru pe care trebuia să-l spun este să fiți sănătoase!”

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00.

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1! Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon Next Star

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube