Antena Căutare

Nepoţica actorului Florin Tănase, pe scena de la "Next Star". Cea mai tânără actriţă de teatru de păpuşi

Amina Tănase are doar 4 anişori, este din Bucureşti şi, alături de familia ei, a venit pe scena de la Nextar Star cu un număr simpatic.

Amina Tănase are doar 4 anişori, este din Bucureşti şi, alături de familia ei, a venit pe scena de la Nextar Star cu un număr simpatic.

Pitica se trage dintr-o familie de adevăraţi artişti. Bunicul său este chiar regretatul actor Florin Tănase, iar bunica o legendă a teatrului românesc de păpuşi. Atât tatăl cât şi mama Aminei au dus mai departe această tradiţie, ambii fiind păpuşari. De asemenea, deţin o companie de teatru, PurAnima.

“Amina este o fetiţă care, de trei ani, este crescută în teatru. Vine cu noi la repetiţii, pleacă alături d enoi în turnee, la festivaluri”, povesteşte mama micuţei.

Familia şi micuţa de doar patru anişori au prezentat pe scenă un număr inedit de păpuşi cu sfori. Momentul a fost unul special, iar cea mică le-a furat inima juratilorsi cele patru steluţe verzi.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurenta printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „AMINA”, ca să ajungă în finală de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

“Mi s-a zbârlit pielea”. Teatru de umbre şi o poveste frumoasă de iubire. Shadows, un moment emoţionant pentru juraţi... Doris Duna, o apariţie sclipitoare! Un moment 100% LIVE, plin de emoţie: “Este ceva uau!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x