Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre noul sezon ”Next Star”: ”A venit o fetiță, avea un farmec aparte și...”

Ștefan Bănică, juratul emisiunii ”Next Star”, a sărbătorit, joi seară, zece ani de la primul concert acustic, iar artistul mai are un motiv de bucurie, întrucât săptămâna viitoare, pe 12 martie, va reveni pe micile ecrane. 

”Concerul acustic înseamnă întoarcerea la rădăcini, sunt zece ani, zece ani frumoși, în care s-au adunat aici oameni frumoși. E structurat pe cântece de dragoste, dar doamnele și domnișoarele vin cu partenerii lor, iubiți, soți, unii aduși cu forța.”, a spus Ștefan Bănică, care începând de joia viitoare, din 12 martie, va putea fi văzut într-un nou sezon al emisiunii ”Next Star”.

”A venit o fetiță, mare lucru nu cânta, dar nu conta. Avea un farmec aparte, iar un copil are nevoie de încredere. Mă bucur că lucrez din nou cu Loredana, că l-am cunoscut și pe Dorian Popa. Dar nu juriul e important la astfel de concursuri, ci concurenții.”, a spus Ștefan Bănică în cadrul unui interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1! Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon Next Star

De asemenea, el a vorbit și despre mama lui, care i-a fost mereu alături.

”Am o relație extrem de normală cu mama, așa cum cred că ar trebui să fie. Mama m-a ținut din scurt și cu picioarele pe pământ. Mi-a vorbit să înțeleg, îmi spunea mereu să rămân cu picioarele pe pământ.”, a mai declarat el.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Jurații celui de-al zecelea sezon vor fi: Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri.

Canalul YouTube al emisiunii este aici >>  https://www.youtube.com/user/NextStarA1

Pagina de Facebook este aici >> https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube