Antena Căutare

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre noul sezon ”Next Star”: ”A venit o fetiță, avea un farmec aparte și...”

Ștefan Bănică, juratul emisiunii ”Next Star”, a sărbătorit, joi seară, zece ani de la primul concert acustic, iar artistul mai are un motiv de bucurie, întrucât săptămâna viitoare, pe 12 martie, va reveni pe micile ecrane. 

”Concerul acustic înseamnă întoarcerea la rădăcini, sunt zece ani, zece ani frumoși, în care s-au adunat aici oameni frumoși. E structurat pe cântece de dragoste, dar doamnele și domnișoarele vin cu partenerii lor, iubiți, soți, unii aduși cu forța.”, a spus Ștefan Bănică, care începând de joia viitoare, din 12 martie, va putea fi văzut într-un nou sezon al emisiunii ”Next Star”.

”A venit o fetiță, mare lucru nu cânta, dar nu conta. Avea un farmec aparte, iar un copil are nevoie de încredere. Mă bucur că lucrez din nou cu Loredana, că l-am cunoscut și pe Dorian Popa. Dar nu juriul e important la astfel de concursuri, ci concurenții.”, a spus Ștefan Bănică în cadrul unui interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1! Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa sunt jurații celui de-al zecelea sezon Next Star

De asemenea, el a vorbit și despre mama lui, care i-a fost mereu alături.

”Am o relație extrem de normală cu mama, așa cum cred că ar trebui să fie. Mama m-a ținut din scurt și cu picioarele pe pământ. Mi-a vorbit să înțeleg, îmi spunea mereu să rămân cu picioarele pe pământ.”, a mai declarat el.

Next Star revine, din 12 martie, la Antena 1

Talent show-ul Next Star revine, la Antena 1, cu un nou și spectaculos sezon. Din 12 martie, de la 20:00, emisiunea prezentată de Dan Negru va aduce pe scena Next Star și în fața telespectatorilor cei mai talentați copii ai României, dar și un nou juriu.

Jurații celui de-al zecelea sezon vor fi: Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Doinița Ioniță, copila cu voce de aur și o durere de neînchipuit în suflet, s-a transformat într-o domnișoară superbă! „... Ștefan Bănică, îndrăgostit de 10! Noul jurat Next Star oferă, de 10 ani, cel mai frumos mărțisor doamnelor...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x