Antena Căutare

Curățarea grajdurilor și plăcinta de dovleac au fost cele două mari provocări ale Oanei Roman la ”Poftiți la muncă”

A fost Baron, a organizat singură un bal, a mers la tăiat de porumb, a curățat 20 de grajduri de cai și a făcut plăcintă de dovleac, acțiune la care a avut cele mai multe emoții și despre care spune că a fost premieră, întrucât ea nu gătește deloc

A fost Baron, a organizat singură un bal, a mers la tăiat de porumb, a curățat 20 de grajduri de cai și a făcut plăcintă de dovleac, acțiune la care a avut cele mai multe emoții și despre care spune că a fost premieră, întrucât ea nu gătește deloc. Toate acestea se întâmplă în cea de a treia ediție ”Poftiți la muncă” ce va fi difuzată luni și marți, pe 12 și 13 decembrie la Antena 1, de la ora 20:30.

Oana Roman a făcut o echipă imbatabilă cu Anamaria Prodan și amândouă au câștigat proba taiatului de porumb, amuzându-se apoi de pedeapsa primită de băieți din partea lui Nea Mărin. ”Ei au fost nevoiți să vină înapoi la palat cu căruța plină de coceni. S-au urcat toți în căruță pe mormanul de coceni și a fost de mare râs. S-au poticnit, erau gata gata să se răstoarne, iar eu și Anamaria râdeam cu lacrimi în mașină vazându-i cât se chinuie să ajungă teferi”, își amintește Oana.

Ea povestește că cel mai mult i-au plăcut costumele de epocă și dansurile tematice, dar și să organizeze balul baroc, deși a fost absolut singură. ”A trebuit să aranjez sala, să calc fețele de masă, să dau telefoane, să fac rost de diverse lucruri, etc. A fost greu, dar mi-a plăcut mult pentru că meseria mea este să organizez evenimente și m-am simțit în largul meu”, însă ea nu a scăpat de o răfuială cu Nea Marin.

Din ce cauză s-au certat, unde a dus conflictul și cum s-a finalizat, telespectatorii Antena 1 vor vedea luni și marți la Antena 1, de la ora 20:30.

Anamaria Prodan s-a îndragostit de costumele de epocă purtate la ”Poftiți la muncă”... Anamaria Prodan despre experiența la „Poftiți la muncă”: „M-a provocat absolut totul, dar nimic nu mi s-a părut greu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x