Marți, de la ora 20.00, la Antena 1, Liviu Vârciu este Moș Crăciun pentru nea Mărin

Relația dintre Liviu Vârciu și nea Mărin este una deja celebră. Deși amândoi spun că se consideră tată și fiu, niciunul dintre ei nu ratează vreo ocazie de a-i face zile fripte celuilalt. Acest lucru se întâmplă și în cadrul show-ului ”Poftiți în vacanță”, difuzat marți și miercuri de la ora 20.00, la Antena1.

Liviu Vârciu susține că detestă cel mai tare să fie trezit de dimineață, așa cum face nea Mărin. Și pentru a se răzbuna alege să se deghizeze în cel mai îndrăgit personaj: Moș Crăciun.

”El mă trezește pe mine în fiecare dimineață la șapte și jumătate, acum îl trezesc eu la trei și jumătate. Știu sigur că la el nu a venit niciodată Moș Crăciun, lasă că vine acum”, spune Liviu Vârciu care se îmbracă în Moș Crăciun și-i face o surpriză de proporții lui nea Mărin, în toiul nopții.

”N-am putut să dorm toată noaptea. La 3 jumate a venit Moșul la mine. Dar și eu sunt Moș Marin și mie nu-mi trebuie costum, îi arăt eu lui cum vine Moșu’ cu adevărat, să mă țină minte”, spune nea Mărin pus pe fapte mari.

Alături de Liviu Vârciu, în ediția de Crăciun a emisiunii ”Poftiți în vacanță”, difuzată marți și miercuri, de la ora 20.00 la Antena 1, telespectatorii îi vor vedea și pe Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, pe Nicolai Tand și Vica Blochina. Cu toții vor fi responsabili pentru cei peste 30 de copii veniți în tabăra lui Nea Mărin.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri