Poftiți la circ 2020, ediția 1. Prima bătaie luată de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu de la nea Marin. Care a fost motivul

Ediția 1 a emisiunii „Poftiți la circ” a început cu o „corecție” din partea lui nea Marin asupra ajutoarelor sale Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Aceștia au refuzat inițial prima misiune pe care Nea Marin le-a dat-o celor doi, înainte de a ajunge la circul Bellucci.

Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu au pornit în aventura „Poftiți la circ”, alături de Nea Marin și de ajutoarele acestuia Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Vedetele au acceptat provocările circului Bellucci și au pornit alături de Nea Marin la Neptun.

„Vom dormi în rulote. Eu sunt foarte legat de acestă familie. Vom trăi cu ei în circ, vom munci cu ei în circ, vom mânca cu ei în circ. Vom face spectacole cu ei împreună”, le-a explicat Nea Marin vedetelor care au acceptat provocarea.

Prima misiune dată de Nea Marin la Poftiți la circ: „Cărați bagajele Margheritei”

Aventura nu a început bine, că nea Marin a și dat milităria jos din pod. Prezentatorul le-a cerut vedetelor să o ajute pe Margherita de la Clejani cu bagajele, iar Liviu și Andrei au refuzat inițial această misiune.

„Ori te ajutăm cu circul, ori te ajutăm cu Margherita?”, i-au spus cei doi.

Nea Marin nu a acceptat un refuz așa că i-a urmărit și le-a aplicat „o corecție”, prima din acest sezon de „Poftiți la circ”.

Nea Marin a aplicat prima „corecție” din Poftiți la circ 2020. Cum i-a convins pe Liviu și Andrei să o ajute pe Margherita cu bagajele

În cele din urmă, Liviu și Andrei au cedat presiunilor lui nea Marin și au început să-i ducă bagajele Margheritei la mașină, pentru ca apoi să se îndrepte spre circul Belucci și să înceapă aventura propriu-zisă.

Margherita de la Clejani și-a adus un adevărat „arsenal” de bagaje. „Eu cred că a păcălit-o cineva că stăm toată vara. Eu n-am văzut atâtea pungi și punguțe în viața vieților mele”, a comentat Andrei Ștefănescu, după ce a văzut cantitatea de bagaje.

Citește și: Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu Nea Mărin Barbu. Ce îi leagă pe circari de România

„Mi-am adus pălăriuțe, farduri, mi-am adus sclipici, oglinjoara mea fermecată, baghetele mele, coronița, parfumurile, cosmitecele, inelele”, a enumerat Margherita câteva dintre obiectele pe care și le-a adus în aventura „Poftiți la circ”.

Nu a fost simplu pentru Liviu și Andrei să-i transporte garderoba Margheritei, așezată pe umerașe. În drumul către mașină, cei doi au avut parte de peripeții, deoarece hainele alunecau de pe umerașe, iar o umbrelă s-a deschis în timpul transportului.

Citește și: Nea Marin se mândrește cu o familie superbă. Cum arată soția și cele două fiice ale lui

„Vă mutați? Zici că zestrea miresei”, a comentat Jean de la Craiova la cantitatea de bagaje pe care a adus-o Margherita de la Clejani.

În cele din urmă, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să aducă toată garderoba la mașină.

Noul sezon Poftiți la circ poate fi văzut de luni până miercuri, de la 20:30 la Antena1.

„Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Ultimele știri