Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a ajuns mascotă într-un parc de distracții! Ce show a făcut

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Dorian Popa a făcut show de zile mari într-un parc de distracții, fiind deghizat în mascotă!

În ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin au avut parte de o zi plină de treburi!

Prieten bun cu cei de la circul Bellucci, gazda emisiunii a decis să cheme starurile și să le dea tot felul de sarcini, pentru a-i ajuta pe circari să aibă public generos la spectacole și pentru a-și desfășura activitățile cu bine.

Nea Marin a făcut instrucție cu vedetele în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Ziua a început în forță, atunci când Nea Marin a dat trezirea vedetelor și a anunțat care sunt sarcinile de data aceasta, în ediția 12 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Fiindcă nu mai ieșeau odată din rulote, gazda show-ului s-a enervat cumplit și a scos starurile afară cu forța! Toată lumea știe cât de harnic și de muncitor este Nea Marin, iar „lenea” vedetelor nu prea e pe gustul său.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Liviu Vârciu l-a „jefuit” pe Dorian Popa! Ce a descoperit în rulota artistului

Ruby a reușit si de data aceasta să se lase așteptată. Într-un final, aceasta și-a făcut apariția ca o adevărată divă, îmbrăcată cu o rochie mulată din mătase de culoare roz, mulată, asortată cu o pereche de papuci cu toc.

Bruneta s-a suit în microbuz și a tot sperat că Nea Marin îi va duce undeva într-un loc frumos din Bulgaria, dar nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că destinația lor este o fermă de vaci!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Anda Adam s-a ales cu răni dureroase, după numărul de circ. „Mi-a dat sângele”

Anda Adam și Ruby au primit sarcina de-a scoate vacile la păscut și de-a muta vițeii dintr-un loc în altul, în timp ce Nea Marin a trebăluit de zor împreună cu Cosmin Seleși, simpaticul prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Ca să primească brânză, vedetele au muncit de zor.

Dorian Popa a ajuns să fie mascota unui parc de distracții, la „Poftiți la circ”

Între timp, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Dorian Popa au plecat împreună la un parc de distracții din Eforie, acolo unde au fost nevoiți să împartă fluturași și să lipsească afișe de prezentare cu spectacolul celor de la circul Bellucci. Cei de la parcul de distracții au acceptat să-i ajute cu promovarea, în schimbul unor servicii, desigur!

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 12. Nea Marin a dat vedetele afară din rulote! Ruby a apărut fără haine pe ea

Și uite așa, Liviu Vârciu și cu Andrei Ștefănescu au ajuns să curețe de zor la o piscină dezafectată, în timp ce simpaticul Dorian popa și-a luat un costum de mascotă și, folosindu-se din plin de energia sa debordantă și de portavocea din dotare, a făcut un show de zile mari în parcul de distracții.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 12. Ruby, desculță la vaci. Ce sarcină a făcut-o pe divă să renunțe la tocuri... Poftiți la circ 2020, ediția 12. Dorian Popa a atras toate privirile când a apărut la piscină! Ce au observat toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x