Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Mirela Voicu a rămas uimită de dimensiunile rulotei de la Circul Bellucci: "Hai, frate!"

Noul sezon Poftiți la circ cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare ediție, noi vedete se alătură inițiativei lui nea Marin Barbu de a-și ajuta prietenii din Italia cu spectacolul și repunerea circului pe picioare. Vedetele din ediția cu numărul 13 a acestui sezon sunt Adriana Trandafir, Maria Buză, Mirela Voicu și Iuliana Luciu.

Care a fost replica savuroasă a Mirelei Voicu, după ce a văzut dimensiunile minuscule ale rulotei de la Circul Bellucci în ediția 13 a emisiunii Poftiți la circ

Înainte ca cele 4 vedete să vadă rulotele în care vor locui, nea Marin a venit cu o idee inedită. Acesta le-a provocat să se lase pe mâna destinului și să tragă la sorți pentru a alege care în ce vehicul va dormi timp de câteva zile.

După extragere, Mirela Voicu a descoperit că este ghinionista care a tras bățul cel mai scurt. În felul acesta, vedeta s-a ales cu rulota cu cele mai mici dimensiuni în care să locuiască în următoarele zile.

''Cea mai mică rulotă?! Pe bune?! Aia în care a stat Dorian?'', a fost prima reacție a Mirelei Voicu.

În momentul în care Mirela a făcut primul pas în rulota de dimensiuni reduse, a rămas șocată când i-a văzut dimensiunile minuscule.

''Cum e la peștera Sfântului Andrei și depinde cum îți e norocul. Dacă faci dreapta, dai cu capul, dacă faci stânga, nu îți intră picioarele'', a adăugat Mirela Voicu, una dintre vedetele care apare în premieră în cadrul show-ului lui nea Marin.

Totuși, prezentatoarea scapă repede de vehiculul mic. Pentru că o respectă foarte mult, Maria Buză face un gest impresionant pentru Mirela, cedându-i rulota sa, cu mult mai încăpătoare decât a colegei.

''E mai mare, pentru că pot să intru în pat ca omul'', a spus după ce actrița i-a cedat propria rulota.

Iuliana Luciu a fost cea mai norocoasă și a tras bățul cel mai lung. Astfel, i-a revenit prima rulotă, adică cea mai "luxoasă "dintre cele puse la dispoziție.

Citește și: Imagini recente cu Nicoleta Luciu. Cum arată acum femeia care făcea furori cu formele ei apetisante la începutul anilor 2000

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații lui speciali îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză și Mirela Voicu sunt vedetele care vin pentru prima dată la emisiunea lui Ne... Poftiți la circ 2020, ediția 13. Nea Marin, noi metode extreme folosite pentru a-i trezi pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x