Poftiți la circ 2020, ediția 2. Cum a reacționat nea Marin după ce a fost închis în rulotă de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Pe lângă obiectivul principal al emisiunii Poftiți la circ 2020 și anume acela ca vedetele să-i ajute pe circarii de la Bellucci, au loc tot felul de întâmplări, care mai de care mai amuzante. În ediția 2 a noului sezon, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au făcut o farsă lui nea Marin, pe care să o țină minte.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Nea Marin Barbu este binecunoscut pentru pedepsele la care îi supune pe cei mai „neascultători” dintre participanții la emisiune. Liviu și Andrei se numără printre cei care îi pun bețe în roate lui nea Marin. Uneori, cei doi ajung să primească „o corecție” din partea prezentatorului Poftiți la circ, iar alteori ajung să-l pună în dificultate pe nea Marin.

Andrei Ștefănescu, despre nea Marin: Îmi place să-l tachinez, să-l enervez, să-l scot din sărite

În a doua ediție a noului sezon Poftiți la Circ Liviu și Andrei l-au închis pe nea Marin în rulotă, ceea ce l-a pus în dificultate pe cel pe care ei îl numesc „tăticuțul”.

Citeșt eși: Poftiți la circ 2020, ediția 1. De ce au fost "deranjați" Andrei Ștefanescu si Liviu Vârciu că dorm în paturi separate

„Îmi place să-l tachinez, să-l enervez, să-l scot din sărite. Să văd cum i se schimbă fața”, și-a comentat Andrei Ștefănescu gestul de a-l închide în rulotă pe nea Marin.

Din nefericire pentru Liviu și Andrei, nea Marin găsește întotdeauna o soluție și reușește să iasă din dificultate.

Cum a reușit nea Marin să iasă din rulotă. Andrei Ștefănescu: „Fugi, Gogule!”

Pentru că nu a putut ieși pe ușă, nea Marin a ieșit pe mica fereastră a rulotei.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Ce a făcut Liviu Vârciu când a aflat că rulota în care doarme nea Marin are duș

Nu a fost un lucru simplu, însă nea Marin, apărându-se de Andrei Ștefănescu cu ceea ce putem numi arma noului sezon Poftiți la circ, praștia, a reușit să iasă din rulotă.

Ceea ce a urmat, nu e greu de închipuit.

„Fugi, gogule”, a strigat Andrei Ștefănescu la Liviu Vârciu, când a realizat că nu-l mai poate ține pe nea Marin blocat în rulotă.

CItește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Reacția lui Jean de la Craiova când a aflat cum curge apa într-o rulotă

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

„Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când! (râde) Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și...izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”, a mărturisit Andrei Ștefănescu despre noul sezon de Poftiți la circ.

Ultimele știri