Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Ana Baniciu a recunoscut câte kilograme are, de fapt

În ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, vedetele au muncit din plin la circul Bellucci, pentru ca treaba să iasă ca la carte.

Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up au acceptat provocarea lansată de Nea Marin și au venit să muncească la circul Bellucci,.

Ana Baniciu și Raluka au mers să facă treabă la un parc acvatic, unde au primit misiunea de-a uda palmierii. Shift și What's Up au muncit din greu ca să curețe și să ridice un imens tobogan gonflabil.

Vedetele de la „Poftiți la circ” au muncit din greu pentru circul Bellucci

Apoi, vedetele au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a asigura o petrecere pe cinste, la un imens parc acvatic.

Și fiindcă treaba a mers de minune, Nea Marin a venit cu o nouă idee! Acesta a luat vedetele și le-a dus la un prieten, care avea deja pregătite niște găleți cu pește.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Shift, Ana Baniciu, Liviu Vârciu, Sony Medini, Raluka și What's Up s-au apucat de curățat pește, organizați fiind în două echipe. Cine a câștigat a primit un cadou pe măsură: șansa de-a face scufundări în Eforie!

Ana Baniciu a recunoscut la emisiunea „Poftiți la circ” ce greutate are, de fapt

Acesta a fost momentul în care Ana Baniciu a recunoscut ce greutate are, de fapt.

„Treaba asta cu scufundatul este o treabă dificilă, mai ales pentru mine, care am 45 de kilograme. Când te scufunzi oamenii ăia îți pun un tub imens de oxugen în spate, care are vreo 14 kilograme. Apoi îți mai pun în brâu niște greutăți, care mai cântăresc vreo 10 kilograme. Cu tot ce am pe mine eu nu pot să mă ridic de pe scaun”, a dezvăluit frumoasa Ana Baniciu, spre amrea surprindere a fanilor.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

Sony Medini, directorul circului Bellucci, a apărut că este mai mult decât încântat de experiența trăită la scufundat, mai ales după ce a văzut și doi raci.

Acesta a mărturisit că, atunci când va avea ocazia, va mai face scufundări.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a pus mâna pe telefonul lui Nea Marin! Ce a făcut cu el... Poftiți la circ 2020, ediția 4. Cum s-au răzbunat Shift și What's Up pe Nea Marin! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x