Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor

În ediția a 9-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin i-a pregătit o farsă Danielei Crudu după ce a rugat-o să spele tractorul.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor Galerie
Ce-a pățit Daniela Crudu când a vrut să ”călărească” un tractor. Nea Marin n-a iertat-o nicio secundă

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci, împreună cu echipa sa. Liderul i-a pregătit Danielei o surpriză neașteptată după ce a rugat-o să se cațere pe tractor pentru a-l curăța.

Așa cum ne-a obișnuit deja, Nea Marin nu ratează vreo ocazie ca să își „chinuie” vedetele pe care le pune la treabă în emisiunea „Poftiți la circ”. De data aceasta, victima sa a fost Daniela Crudu, care s-a urcat pe un tractor la îndemnul liderului său, dar a avut parte de o supriză neplăcută. Bruneta a fost udată din cap până în picioare cu furtunul.

Toată lumea cunoaște faptul că Daniela este o femeie extrem de deschisă și lipsită de inhibiții. Dacă tot e vară, a zis să profite de zilele toride și să arate ce are mai frumos în dotare, dar nu oricum, ci cu stil! Pentru fiecare zi Daniela a pregătit un costum de baie diferit, iar Nea Marin a profitat de situație să arate tuturor o priveliște minunată.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Daniela Crudu, îngrozită la o fermă de animale. Ce a pus-o Nea Marin să facă

Daniela Crudu, la un pas să alunece de pe tractor

Cruduța a țipat cât a putut de tare că apa este prea rece, iar Nea Marin s-a oprit atunci când și-a dat seama că aceasta poate aluneca: "Mi-era tare frică să nu alunece, că altfel o țineam acolo o jumătate de oră", spune liderul echipei.

Daniela Crudu se află în topul celor mai frumoase femei din România, iar fanii se bucură de aparițiile ei indendiare de pe micile ecrane, unde atrage toate privirile cu formele sale apetisante. Cruduța a făcut spectacol la înălțime într-un costum de baie provocator.

Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu și Ana Maria Crudu, șocați de mâncarea păunilor. Cu ce se hrănesc păsările

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 9. Romică Țociu, fugărit cu berea în mână de Nea Marin. Ce i-a făcut când l-a prins... Poftiți la circ 2020, ediția 9. Jorge s-a împrietenit cu ”cel mai pervers cocoș”. Ce i-a făcut pasărea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x