Live acum
Prime Time 20:30Adela

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Nea Marin l-a lovit pe Liviu Vârciu cu praștia. Reacția neașteptată a vedetei

Liviu Vârciu a încercat să scape de muncă, dar Nea Marin și-a folosit praștia și a ieșit show de zile mari, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Nici Liviu Vârciu nu s-a lăsat și a început să arunce cu ce prinde, ripostând cât de mult a putut după lovitura cu praștia, spre deliciul celor din jur. 

Antena 1

Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță au avut parte de o trezire extrem de matinală și, în timp ce serveau micul dejun, au aflat ce treabă îi așteaptă, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Prima oprire a fost la herghelia din Mangalia, acolo unde vedetele au făcut curat în grajdurile unor cai superbi, pentru putea promova spectacolul celor de la circul Acquatico Bellucci.

Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță au muncit pentru circul Acquatico Bellucci, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

Apoi, starurile s-au împărțit în două echipe și au pornit către locații diferite. Sony Medini a muncit cu Cezar Ouatu și cu Diana Munteanu la o cherhana, monitorizați atent de Liviu Vârciu, în timp ce Sandy Medini, Roxana Vancea, Nea Marin, Giani Kiriță și Maurizio au trudit la un local celebru din Vama Veche, la cărat și curățat legume și la curățat pește.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”

Nici nu au apucat bine să își tragă sufletul și să mănânce ceva, că Nea Marin și-a făcut din nou apaariția și a anunțat că nu e timp de pierdut, căci o nouă treabă îi așteaptă pe toți.

„Mergem acuma să culegem via, să facem must, apoi vă duc să vedeți la o cramă, cea mai tare cramă din zona asta, să vedeți și voi câte feluri de vin are omul acolo, dar o să și muncim pentru promovare”, a anunțat Nea Marin, spre marea surpriză a vedetelor.

Odată ce au ajuns toți la destinație, gazda emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1 a decis ca vedetele să se împartă pe echipe, pentru ca treaba să meargă mai ușor. Doar că, așa cum ne-am obișnuit deja, Liviu Vârciu a încercat și de data aceasta să scape de muncă și să îi „fenteze” pe toți.

Nea Marin a pus praștia pe Liviu Vârciu, în emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1

Cu o atitudine de proprietar al viei, acesta a încercat să explice de ce el nu va merge la culesul viei, dar nu a trecut mult și Nea Marin a scos praștia și l-a pus la punct.

„Am scos praștia, am pus cartușul și am dat”, a mărturisit acesta, la scurt timp după ce l-a nimerit pe Liviu Vârciu chiar într-un loc sensibil.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

Nici Liviu Vârciu nu s-a lăsat și a început să arunce cu ce prinde, ripostând cât de mult a putut după lovitura cu praștia, spre deliciul celor din jur.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.