Live acum
Prime Time 20:30Adela

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță a făcut casting ca să se însoare, dar a trăit o mare surpriză! Ce a descoperit

Giani Kiriță a reușit să-i surprindă pe toți atunci când a anunțat, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”, faptul că vrea să se însoare!

Totuși, fostul fotbalist nu s-a lăsat, ci a organizat chiar și un casting, ca să-și găsească jumătatea perfectă

Antena 1

Chiar și în ultima zi a lor la „Poftiți la circ”, Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Giani Kiriță și Roxana Vancea au avut parte de o trezire bruscă, la primele ore ale dimineții.

Ziua a început în forță, căci toată lumea a plecat la herghelia din Mangalia, pentru a împărți vizitatorilor fluturași de promovare a circului Acquatico Bellucci. Ca să beneficieze însă de acest serviciu, starurile au fost nevoite să muncească. Au măturat, au cărat pământ cu roaba, au curățat și au vopsit grajdurile cailor și abia apoi au putut să-și tragă sufletul.

Nea Marin a dus vedetele la cules via, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Dar n-a durat mult, fiindcă Nea Marin i-a trimis pe Sony Medini, pe Diana Munteanu și pe Cezar Ouatu să muncească la o cherhana unde îi aștepta Liviu Vârciu, în timp ce restul au mers la un local celebru din Vama Veche, acolo unde au cărat și au curățat legume și pește.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

De acolo, Nea Marin i-a dus pe toți la o vie, acolo unde a venit adevărata repriză de muncă!

„Mergem acuma să culegem via, să facem must, apoi vă duc să vedeți la o cramă, cea mai tare cramă din zona asta, să vedeți și voi câte feluri de vin are omul acolo, dar o să și muncim pentru promovare”, a anunțat Nea Marin, spre marea surpriză a vedetelor.

Odată ajunse la destinație, starurile s-au împărțit iar pe echipe: Sony Medini, Liviu Vârciu și Diana Munteanu s-au apucat să stoarcă struguri pentru a face must, în timp ce restul au mers la cules via.

„Nu bem și noi un pahar de vin”, a încercat Giani Kiriță să le înduplece pe femeile de la vie, ca să scape mai ușor de muncă.

Giani Kiriță a făcut casting ca să se însoare, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

Între timp, profitând de neatenția celor din jur, Cezar Ouatu a încercat să scape mai ușor și să umple mai rapid cele o sută de găleți cu struguri, folosindu-se de lădițele pline cu fructe deja culese. Fericirea nu durat mult, căci Giani Kiriță s-a prins de „schemă” și a intervenit.

„Sunt un suflet neînțeles. Aveți vreo fată care vrea să facă o casă cu mine?!”, a întrebat la un moment dat Giani Kiriță, spre marea surprindere a tuturor.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

„Păi nu știu, vă plac țărăncuțele?”, a răspuns una dintre femeile angajate la vie.

„Îmi plac. Toți prietenii mei sunt însurați. Căutați și pentru mine o femeie, să aibă între 29 și 36. Merge și 43 dacă arată bine”, i-a recunoscut fostul fotbalist femeii.

„Eu am 43. Divorțez dacă e”, i-a răspuns aceasta, spre marea surprindere a tuturor.

„Nici femeile astea de la țară nu mai sunt ce au fost. E mai grav decât la București”, a glumit Giani Kiriță, spre deliciul celor din jur.

Totuși, fostul fotbalist nu s-a lăsat, ci a organizat chiar și un casting, ca să-și găsească jumătatea perfectă. Doar că norocul nu a părut să-i surâdă, fiindcă femeile pe care el punea ochii erau deja măritate! Cum s-a terminat totul?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi!

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.