Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Fiica lui Nea Marin, ieșire nervoasă la circ. Ce i-au făcut circarii a supărat-o la culme

Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa s-a supărat pe Dani, "pitbullul" de la circ, din cauza unei glume nepotrivite.

Dana, Sendy și Larisa munces de zor în circ, acolo unde este nevoie să facă curățenie de fiecare dată după un spectacol. Munca este multă, oboseala își spune cuvântul pentru fiecare, iar atunci când cineva face o glumă nesărată, spiritele se aprind.

Dani i-a spus Larisei în glumă că n-a muncit aproape deloc, dar se plânge mereu, moment în care fata cea mică a lui Nea Marin a aruncat tot ce avea în mână și a părăsit circul.

"M-am supărat foarte rău pentru că în momentul în care avem de făcut o treabă și nivelul de glumă și caterincă depășește nivelul de făcut treabă, atunci iau foc. A fost foarte prielnic pentru mine că am ieșit și am făcut ceea ce îmi doream. M-am descălțat și am mers pe plajă, m-am plimbat un pic și am intrat cu picioarele în mare și mi-am luat câteva scoici", povestește Larisa.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Larisa l-a iertat pe Dani după ce a avut un moment sensibil pe plajă. Privind către nisip, a văzut splendoarea circului printre umbrele și s-a gândit că cel mai bine uită întâmplarea neplăcută și pune umărul la treabă pentru niște momente cu adevărat minunate.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să vezi momentul.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Noutatea sezonului este faptul că de data aceasta acțiunea se desfășoară în cadrul unui circ cunoscut, condus de o echipă de italieni, prieteni cu nea Mărin.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Treaba care l-a înspăimântat chiar și pe fiorosul ”pitbull”. Ce l-a trimis Nea Marin să facă

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.