Antena Căutare

Dimineți cu ferestre deschise și nuiele pe cârcă. Mitoșeru și Vârciu, „executați” fără milă de către cel supranumit „Mudava”!

Cele mai critice momente ale acțiunilor întreprinse de nea Mărin și vedetele sale sunt cele matinale. Pentru Liviu Vârciu, fiecare dimineață reprezintă un adevărat coșmar

Cele mai critice momente ale acțiunilor întreprinse de nea Mărin și vedetele sale sunt cele matinale. Pentru Liviu Vârciu, fiecare dimineață reprezintă un adevărat coșmar.

Atunci când „copilul de suflet” al lui nea Mărin nu reacționează la bocăniturile din ușă, urmează coșmarul nuielei, iar dacă nici asta nu are efect se trece la amenințări. În prima dimineață petrecută la podgorie, celebrul dansator a avut două victime, pe lângă Vârciu fiind pedepsit și Mitoșeru.

Nea Mărin a avut parte și de un moment mai special, după ce Augustin Viziru l-a speriat serios.

A venit vremea bătăii. „A venit <Mitocelu> și ne-a furat sticlele”. Nea Mărin, reacționează violent și îi bate pe ... E vremea răzbunării. Nea Mărin nu a știut de unde vine „perversa”. Regele pedepselor a simțit pe pielea lui ce înseamnă ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x