Antena Căutare

Liviu Vârciu, lovitură direct „în plexul” lui nea Mărin: „Măăăă, du-te dracu' d-aici. De unde știi tu ce sunt astea?”

Părintele adoptiv al lui Vârciu n-are milă de „copilașul” său. Îl trezește în zori de zi pentru a-l duce la Pietroasele, una dintre zonele România în care viticultura este ridicată la grad de artă

Părintele adoptiv al lui Vârciu n-are milă de „copilașul” său. Îl trezește în zori de zi pentru a-l duce la Pietroasele, una dintre zonele România în care viticultura este ridicată la grad de artă.

Discuțiile dintre cei doi apar din startul emisiunii. Liviu continuă să fie nemulțumit de orele inumane la care este trezit de către nea Mărin și îl critică vehement: „ Faceți ceva cu omul ăsta că nu-l mai suport. Nu e normal să mă scoale din pat la astfel de ore”.

După papara obișnuită pe care i-o aplică vedetei, nea Mărin rămâne impresionat de cunoștințele „victimei sale preferate” în materie de soiuri de struguri. Până la urmă, Liviu îi dezvăluie secretul.

Surorile Cheeky au avut cel mai mult de furcă cu strugurii. Gemenelor le-a fost teamă să nu fie înțepate de albine. Ine... Surorile Cheeky Girls, apariție șocantă la cules de struguri. Frumoasele fete, luate peste picior de Mitoșeru: „Viziru, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x