Antena Căutare

Cătălin Moroșanu: ''Ce să mai zic... nu îmi sparg arcada la meciuri, dar mi-o sparg la „Poftiți pe la noi!”

Munca e brățară de aur, dar nici distracția nu e mai puțin valoroasă! Asta trebuie să-și fi spus și Cătălin Moroșanu când, sătul de atâta trudă la „Poftiți pe la noi!”, hotărâște să fugă de nea Mărin și să se bucure de un dans în ploaie alături de Roxana Ionescu.

Munca e brățară de aur, dar nici distracția nu e mai puțin valoroasă! Asta trebuie să-și fi spus și Cătălin Moroșanu când, sătul de atâta trudă la „Poftiți pe la noi!”, hotărâște să fugă de nea Mărin și să se bucure de un dans în ploaie alături de Roxana Ionescu.

Și asta nu e tot. Ce spune Cătălin Moroșan după experiența de la „Poftiți pe la noi!” aflați în interviul următor:

Cum a fost reintalnirea cu nea Marin?
A fost o reîntâlnire frumoasă. Eu am experiență cu nea Mărin, m-am văzut cu el de vreo șase ori. A rămas același om modest, cu bun simț, din popor, care întotdeauna a știut să pună vedetele la treabă, nene! Omul și-a făcut datoria și de data asta. Între noi s-a și legat o prietenie frumoasă, pot spune că e ca un tată pentru mine.


Cum te-ai inteles cu Daniel Buzdugan?

La început m-am păruit puțin cu el, a făcut niște glume care nu prea își aveau rostul, dar în cele din urmă ne-am înțeles foarte bine. E un băiat extraordinar, ieșean ca mine, au venit doi moldoveni peste nea Mărin!


Ce-ti mai face arcada?
Doamne, nu știu ce a fost în capul meu de-am vrut să ies pe fereastra aia mai mică decât mine! Eu sunt ditamai animalul și am vrut să ies să dansez în ploaie cu Mama Natură. Iaca ce pățești dacă te iei după capul femeii! Deși poate vi se pare doar o zgârietură, să știți ca m-a durut foarte tare. Ce să mai zic... nu îmi sparg arcada la meciuri, dar mi-o sparg la „Poftiți pe la noi!”...


Ce ti s-a parut cel mai greu la „Poftiti pe la noi!”?

Cred că cel mai greu mi s-a părut să montez mesele. Mi-au rupt inima în două, m-au luat transpirațiile, nu mă așteptam să fie așa de greu. Ele trebuie montate perfect, unghiurile să fie de 90 de grade, e complicat, credeți-mă. Proprietarul pensiunii e un băiat excepțional și m-a ajutat mult. M-au mai luat pandaliile și când am mers la cumpărături, am stat în picioare vreo trei ore, iar Roxana Ionescu era așa de fericită de parcă era la shopping în mall!


Te-am surprins suparat ca erai flamand. De cate ori mananci pe zi?

Dacă nu mănânc, fac urât. Oricum, nea Mărin mi-a testat răbdarea când mi-a zis că ne așteaptă o ciorbă tradițională la noi la pensiune și, când colo, nu aveam nimic de mâncare. Mi-am luat mașina și am fugit de la emisiune, am fost să mănânc. Eram flămând, nu vreau să mor de foame, eu sunt sportiv, am 110 kg, nu pot sta nemâncat. Mănânc normal, de trei ori pe zi, dar chiar trebuie să mănânc.


De ce le recomanzi turistilor să meargă la pensiunea renovată de voi?

Păi în primul rând pentru că a fost renovată de noi. Patronii sunt excepționali, cu bun simț, foarte primitori, mergi la ei și e ca și cum ai sta la tine acasă. Ai nevoie de ceva, îți dau. Eu cred că sufletul omului e de ajuns pentru cei care vor să meargă acolo.


Ce ai făcut după ce te-ai întors acasă?

Am făcut duș. Am dormit o zi și jumătate pentru că eram foarte obosit. „Poftiți pe la noi!” e o emisiune grea, se muncește foarte mult.

La filmările pentru show-ul Poftiți pe la noi, Roxana Ionescu și-a schimbat look-ul de mai multe ori... Aseară, Antena 1 și-a spulberat competitorii, „Poftiți pe la noi!”, cea mai urmărită ediție de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x