Seria vedetelor care trec la treabă în show-ul de la Antena 1 continuă luni și marți cu Minodora, surorile Bambi, Cătălin Moroșanu și Vladimir Drăghia.
Cei patru vin la Cluj unde, sub atenta observație a lui Nea Mărin, ajung să facă curat, să spele geamuri, să vândă la mall, să facă prăjituri sau să îngrijească animale, cu scopul de a strânge bani pentru Asociatia de Autism Transilvania.
Deși acuză dureri de spate, pe care le-a căpătat de la o lovitură din timpul antrenamentelor, Cătălin Moroșanu e decis să pună umărul la treabă. Iar Nea Mărin nu poate fi decât foarte bucuros. Dacă la început Vladimir Drăghia va atrage laudele tuturor pentru cât de implicat e în ornarea unor prăjituri dintr-un laborator de cofetăria, faptul că se trezește greu dimineața îl va scoate din sărite pe Nea Mărin. Și cum nu ar fi de ajuns, Vladimir pierde cutia în care se strâng banii pentru donație într-un hypermarket. Despre ce este vorba și cum va reacționa acesta când își va da seama că nu mai are cutia, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.30, la ”Poftiți pe la noi!”.
Între cei doi se va declanșa o adevărată întrecere la sarcinile date de Nea Mărin. Așa se face că la muncile câmpului, Cătălin Moroșanu face front comun cu gazda emisiunii: crescut la țară, la bunici, Moroșanu se dovedește a fi foarte priceput în ale cositului, în vreme ce pentru Vladimir această muncă este o premieră și are parte de câteva lecții demonstrative.
Nici fetele de la Bambi nu vor scăpa de nuiaua lui Nea Mărin, care le va pune să facă curățenie prin curte și să adune vreascuri și crengi, cărora să le dea foc. Misiunea se va dovedi una imposibilă pentru fetele care își vor prinde cosițele printre crengi și nu vor putea sub niciun chip să aprindă focul.
Cele patru vedete puse la treabă de Nea Mărin încearcă să ajute cât de mult pot Asociatia de Autism Transilvania, înființată în 2006 de două mămici care s-au confruntat cu un diagnostic dur pus copiilor lor. Obiectivele centrului de recuperare pentru copiii cu autism, acolo unde activează atât psihologi, cât și psihopedagogi și voluntari, sunt acordarea de asistenţă, evaluare psihologică, terapie şi îngrijire a copiilor din centru, suport pentru integrarea socială, incluziune şcolară şi familială, suport pentru familia copilului cu autism, precum și sensibilizarea comunităţii cu privire la necesitatea conştientizării autismului și schimbarea mentalităţii şi a atitudinii sociale faţă de copiii cu nevoi speciale.