Antena Căutare

Nea Mărin organizează alături de Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak nunta unor tineri cu deficienţe fizice

Cea de-a doua nuntă organizată de Nea Marin la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!”, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30 la Antena 1 are o poveste cu totul şi cu totul aparte

Cea de-a doua nuntă organizată de Nea Marin la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!”, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30 la Antena 1 are o poveste cu totul şi cu totul aparte

Nea Mărin, Diana Munteanu, Speak, Rona Hartner şi CRBL vor organiza nunta unor tineri cu deficienţe fizice. Elena şi Cosmin s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, la Piteşti, cu prilejul unei adunări generale a asociației din care amândoi fac parte ASCHSR (Asociaţia de Sprijin a Copiilor Handicapaţi Fizic România). Ea suferă de parapareză spastică și miopie, iar el are o tumoră benignă pe creier. De atunci şi până azi sunt nedespărţiţi, dar din cauza lipsurilor materiale nu au avut ocazia să îşi oficializeze relaţia. Nea Marin va face însă tot posibilul ca visul lor să devină realitate!

Sub atenta supraveghere a lui Nea Mărin, timp de o săptămână, cele 4 vedete au fost nevoite să facă toate demersurile necesare unui asemenea eveniment, ba mai mult, să strângă şi bani pentru că totul să iasă perfect. Au făcut curăţenie la Grădina Zoologică, au spălat maşini, au devenit croitori, strungari şi bijutieri, sau au dat o mână de ajutor în bucătărie. Niciun efort nu a fost prea mare!

Fiecare dintre cei patru a ascultat cu lacrimi în ochi povestea tinerilor din Piteşti şi a făcut tot posibilul ca povestea lor de dragoste să se împlinească. Nea Marin a avut grijă să aducă şi întăriri, aşa că Chef Florin Dumitrescu este cel care semnează meniul pentru o nuntă ce va fi desprinsă din basme.

“Când le-am ascultat povestea, am rămas stană de piatră. Sunt doi oameni minunaţi şi te întrebi cum aşa ceva li s-a putut întâmpla lor. Organizarea acestei nunţi este pentru mine cel mai frumos lucru pe care l-am făcut pentru o persoană şi sunt foarte, foarte fericită că am putut fi alături de ei”, a declarat Diana Munteanu.

Cum s-au desfăşurat evenimentele, ce obstacole au întâmpinat vedetele, dar şi cum va arăta nunta celor doi tineri, telespectatorii vor putea urmări luni şi marţi de la ora 20:30, la Antena 1.

Cât curaj! Şi-a făcut singura toată pozele de la nuntă. Rezultatul?!... Chef Florin Dumitrescu, tartor în bucătărie pentru Speak, Diana Munteanu şi CRBL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x