Antena Căutare

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre viaţa de familie! Cum reuşeşte să facă tuturor activităţilor din casă

O prezenţă mereu încântătoare, Nicoleta Luciu este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, un soţ minunat şi o carieră de invidiat, fapt ce stârneşte admiraţia multor femei din ziua de astăzi.

O prezenţă mereu încântătoare, Nicoleta Luciu este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, un soţ minunat şi o carieră de invidiat, fapt ce stârneşte admiraţia multor femei din ziua de astăzi.

Cum reuşeşte să facă faţă tuturor responsabilităţilor? Ei bine, se pare că răbdarea este secretul ei.

"Eu cred că pe lângă carieră, o femeie trebuie să ştie să se gospodărească şi să îşi îngrijească familia. Nu mi-e greu cu nimic. Gândiţi-va că părinţii noştri nu aveau toate lucrurile care nouă ne uşurează viaţă, nu existau bone, unii poate că nu aveau nici maşină de spălat, roboţi de bucătărie, nu existau decât scutece din carpe pe care mamelce noastre le fierbeau şi dezinfeta. Ăla chin! Pentru noi e mult mai uşor", a răspuns Nicoleta Luciu, după ce a fost întrebată cum se descurcă cu cei patru copii şi cu activităţile de casă.

Despre mâncărurile pe care le găteşte pentru copiii ei, aceasta a mărturisit că "dulciuri nu le dau decât foarte, foarte rar, o dată la câteva luni sau la vreo zi de naştere. Le gătesc eu, acasă. Sunt obişnuiţi cu alimnte sănătoase. Lumea mă mai ceartă, dar eu vreau să le creez acest obicei de mici. Pe termen lung, e important ce facem cu organismul nostru, obişnuinţele din copilărie duc la bolile de la maturitate. De ce să le dau prăjituri pline de prafuri şi E-uri, când putem mânca acasă piure de fructe cu iaurt, să zicem?!"

De asemenea, ea a mărturisit că este o mamă dură atunci când trebuie: "Cea mai bună tehnică e să-i pedepseşti şi să nu-i laşi să se joace cu ceilalţi copii sau cu jucăriile, să nu se uite la TV şi atunci tu să faci cele mai ţări jocuri cu ceilalţi copii, să începi să alergi prin casă, să găteşti cu ei etc. Vor vrea automat să vină şi ei şi astfel pedeapsa funcţionează, vor înţelege că au greşit."

Nicoleta Luciu va putea fi urmărită în emisiunea "Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi!", luni şi marţi, de la 20.30, numai la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, ajutoarele lui Nea Mărin. "Vom fi noi, aprigi şi duri"... Interviu EXCLUSIV! Nea Mărin, despre noul sezon "Poftiți de vă iubiți!", din această seară, de la 20:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x