Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Rikito Watanabe a trecut prin momente de panică. Ce a făcut Sonny Medini

Rikito Watanabe a trecut prin momente de panică și nu s-a mai putut controla în ediția 9 din cel mai nou sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024. Iată ce i-a făcut Sonny Medini la picioare, fără să se teamă de consecințe.

colaj foto cu rikito watanabe si poza cu sonny medini la poftiti pe la noi: poftiti in dobrogea Galerie
Rikito Watanabe a trecut prin momente de panică la Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea | Antena 1

Rikito Watanabe, Sonny Medini, Nicolai Tand și Radu Bucălae au mers împreună la parcul de distracții Jurasica din Neptun cu speranța că vor face rost de bilete gratuite pentru micuții de la centru social. Odată ajunși la destinație, aceștia au fost puși la muncă.

Haosul s-a dezlănțuit atunci când italianul și colegul său de cameră au fost puși să înlocuiască o plasă aflată la înălțime. Cei doi trebuia să se urce în copaci pentru a o da jos. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când Rikito Watanabe a încercat să se urce pe scară.

Fostul concurent de la Chefi la cuțite a refuzat să îndeplinească sarcina pentru că îi este foarte frică de înălțime. Tânărul a trecut prin momente de panică, după ce s-a lăsat convins de Sonny Medini să urce câteva trepte.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 22 ianuarie 2024. Radu Bucălae a fost întâmpinat de Nea Marin. Ce a zis Ilona Brezoianu

„I-am spus lui Riki să mă ajute. Să desfacă el sfoara, iar după mă descurc eu să leg plasa. Una fac eu, una faci tu! Vezi că vorbesc cu nea Marin și te bate. Eu mă urc pe partea cealaltă”, a dezvăluit patronul circului Belucci.

„Eu nu pot! Domnul Sonny, eu nu pot să ajung acolo! Îmi tremură picioarele, jur”, i-a mărturisit tânărul.

Ce s-a întâmplat când Sonny Medini a încercat să-l ajute pe Rikito Watanabe să urce pe scară în ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024

În ediția 9 din noul sezon Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, de pe 24 ianuarie 2024, Rikito Wtanabe nu și-a mai putut controla reacțiile atunci când Sonny Medini l-a prins de picioare și a încercat să îl ajute să urce mai multe trepte pe scară.

„Prost eu că am dat încredere pentru ultima dată! Doamne ferește, mor, jur! Cade, cade!”, a strigat cu putere fostul concurent de la Chefi la cuțite.

„A urcat patru trepte, adică patru metri cum zice el, și am vrut să-l împing mai sus”, a adăugat Sonny Medini.

Rikito Watanabe și-a adunat toate forțele și a coborât de pe scară, însă nu a uitat să se „răzbune” pe colegul de cameră. Acesta a luat mai multe pietre de pe jos și a aruncat cu ele în Sonny Medini.

„Ai dat cu pietre, bravo! Eu am vrut să te ajut să urci”, i-a reproșat italianul.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Bulgaria, 17 ianuarie 2024. Rikito, surprinză muzicală inedită. Ce acrobații a făcut Diana Bulimar

După ce s-au liniștit lucrurile, Sonny Medini a luat decizia să se urce el pe scară și să dea jos plasa. Rikito Watanabe a avut grijă să-l avertizeze că este foarte periculos ce face.

„Nu-mi place înălțimea deloc! Mai bine să urce domnul Sonny dacă are experiență”, a dezvăluit tânărul.

Patronul circului Belucci nu s-a lăsat și a încercat să-l facă pe Rikito Watanabe să își învingă frica de înălțime. Așadar, fostul concurent de la Chefi la cuțite a fost pus să urce din nou pe scară.

„Îmi bătea inima foarte tare! Jur că eu nu mai pot! Nu pune mâna pe picior, te rog! Foarte tremur, aveți grijă!”, a spus el, vizibil speriat.

Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral pe AntenaPLAY.

Astfel, nu mai puțin de 24 de vedete vor fi puse la treabă, iar alături de Nea Marin vor fi, și de această dată, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Nea Marin, alături de vedete, va străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea, o zonă care, așa cum a declarat chiar el, îi este foarte dragă: „Mă bucur că în acest sezon am ajuns și am descoperit Dobrogea, o zonă care mie îmi place foarte tare!”.

Mereu în căutare de locuri spectaculoase, dar și dornic de a descoperi obiceiurile și tradițiile fiecărei zone, Nea Marin nu s-a oprit aici și a trecut granița la vecinii bulgari.

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Ilona Brezoianu a cedat psihic și a început să plângă. Ce a mă... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 24 ianuarie 2024. Sonny Medini și Rikito Watanabe au făcut dezastru la parcul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x